"Черни планини" и "Земя на честта" отново по БТВ Лейди

Отново промени в програмната схема на дамския нишов канал БТВ Лейди. От началото на следващия месец медията ще предложи
на зрителите две нови повторения - едното ще е на сериал, приключил преди броени дни, а другото - на излъчил се през изминалата година в ефира на БТВ. "Черни планини" (Karadağlar) и "Земя на честта" (Tierra de Reyes) са двете заглавия, които се завъртат след две седмици в ефира на БТВ Лейди. Повече за промените по нишовия канал научавате в по-долните редове!

Хитовият турски сериал "Север-Юг" (Kuzey Güney) ще бъде прекратен от излъчването си в 18.00 часа по БТВ Лейди, но продължава своето повторение в друг час. Последният епизод ще видим на 30 януари (понеделник), когато сагата с Къванч Татлъту и Буура Гюлсой ще се излъчи от 18.00 до 20.00 часа, като тогава отново ще видим два епизода, които пък ще бъдат повторени на следващия ден, 31 януари (вторник), между 08.00 и 10.00 часа, само по БТВ Лейди. Считано от 1-ви февруари (сряда) "Север-Юг" (Kuzey Güney) ще се излъчва единствено в ранните сутришни делнични часове - от 08.00 до 10.00 часа, отново по два епизода. Уточняваме, че до 31 януари, вторник, включително, между 08.00 и 10.00 часа ще гледаме повторението на излъчените предния ден от 18.00 до 20.00 часа два епизода на сериала. Освен всеки делничен ден от 08.00 до 10.00 часа по БТВ Лейди, повторението на турската сага продължава и в късните часове на БТВ - всеки делничен ден от 00.50, където в момента също върви втори сезон.

Така на мястото на преместения вече рано сутрин сериал ще започнат две нови повторения. От 31-ви януари (вторник) по БТВ Лейди тръгва първото повторение на телемунделата "Земя на честта" (Tierra de Reyes), която миналата година се излъчи премиерно в ефира на БТВ, където се въртеше всеки делничен ден от 14.30 часа. Поредицата ще се позиционира всеки делничен ден от 19.00 до 20.00 часа, излъчвайки по един епизод дневно, който обаче няма да има повторение. Важно е да уточним, че на 31-ви януари първият епизод на сериала с Аарон Диас, Ана Лорена Санчес, Соня Смит, Кимбърли Дос Рамос и други, ще бъде с продължителност от час и половина, като ще започне в 18.30 и ще приключи в 20.00 часа. Това обаче ще остане така само в последния за януари ден, като от 1-ви февруари поредицата продължава да се излъчва в гореупоменатия час. 

От 1-ви февруари започва повторението на още един сериал - турският "Черни планини" (Karadağlar). Макар че приключи едва преди няколко седмици, когато по БТВ Лейди се ротираше неговото повторение, то поредицата отново ще бъде завъртяна в ефира на дамския канал. "Черни планини" (Karadağlar) ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, предлагайки също по един епизод. Сериалът е с участието на Хатидже Шендил, Ибрахим Челиккол, Бурак Сааяшар и Нурсел Кьосе, като се състои от 77 български епизода. Повторения на "премиерните" епизодите на този сериал също няма да бъдат предлагани.

На 2-ри февруари (четвъртък) ще бъде показан последният епизод и от повторението на "Завръщане" (Sıla) - между 21.00 и 22.30 часа. Последния епизод сто ще бъде повторен и на следващия ден от 10.00 до 11.30 часа. На 3-ти февруари (петък) БТВ Лейди ще излъчи два епизода от премиерния латино сериал "Не ме оставяй", като ще започне както обикновено в 20.00 часа, но ще продължи до 22.30 часа (едната серия на сериала вероятно ще бъде час и половина). Не е ясно дали сериалът ще продължи да се излъчва вече по два епизода или двойната серия на 2-ри февруари ще бъде единствена.

9 коментара:

Анонимен каза...

Земя на Честта сутрин няма ли да има повторение само вечерта ли ще се излъчва

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
В програмата на БТВ Лейди не присъства повторение на епизодите на "Земя на честта" (Tierra de Reyes) за периода от 30 януари до 5 февруари 2017г. Най-вероятно на този етап такива няма да бъдат предлагани.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря за информацията а защо Теленовалес пишат че Земята ще има сутрин Повторения

Анонимен каза...

Аман от тия Черни планини, кога ще им изтекат правата най-накрая...Въртят тая глупост за 10000-ен път, да бяха повторили "Мечтатели"!

Анонимен каза...

Да да повторят Мечтатели или Малки жени или Пепел от Рози

Анонимен каза...

kakvo shte zamesti zavrashtane?

Анонимен каза...

Земя на Честта е супер сериал супер че ще се излъчва отново

Анонимен каза...

До Сериали в бг
Здравейте Земя на Честта ще има всяка сутрин от 9 до 10 часа Повторения

Анонимен каза...

Предвидени са Повторения на Земя на Честта
Моля ви оправете си написаното
Благодаря ви

Предоставено от Blogger.