"Твоят мой живот" (25): какво да очакваме в новите епизоди?

януари 27, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 27 януари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за седмица
в новите епизоди на най-гледани турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с дванадесетото за сезона и двадесет и пето подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 30-ти и 31-ви януари и 1-ви, 2-ри и 3-ти февруари!

Хазал е в опасност! След като наяве излиза тайната ѝ, Хазал решава да избяга с Емрах и да се укрие в неговия дом. Благодарение на Айше обаче Джихан научава къде се крие дъщеря му и двамата отиват в дома на Емрах, където обаче заварват Хазал в критично състояние, опитала се да се самоубие. 
Харун решава да довърши Хандан! Той не може да я изкара от ума си и да остави сметките си с нея недовършени, затова взема решение да ѝ отнеме най-ценното...
Дениз продава къщата! За да се отплати на Рахми, който е дал пари на майка му Нергис, Дениз не намира никакъв друг изход, освен да продаде дома си. Той отива в имението на Гюрпънар и демонстративно връща парите на Рахми, но Джихан става свидетел на грозната гледка и е в шок. Точно в този момент обаче няма да има възможност да укори баща си, защото Дилара получава контракции!
Дилара ражда! Тя нарича своя син Демир. Озан не приема своя малък брат. Междувременно, за да се оправдае за постъпката си спрямо Дениз на Джихан, Рахми разкрива цялата истина за майка му Нергис. Озан пък разбира, че баща му Джихан е подкупил Зейнеп, за да се отдалечи от него.
Хазал и Джансу стават на 18 години! По този повод Хазал организира голямо парти в клуб, на което обаче Джансу няма особено желание да присъства. В крайна сметка обаче Хазал я убеждава да дойде, но подаръкът, който ѝ прави, е шокиращ - чрез него Хазал ще разкрие на Джансу коя всъщност е майката на Дениз!
Нергис е мъртва! След шока, който преживява на рождения ден на Хазал и Джансу, Дениз се прибира у дома и научава, че майка му е в болница и се бори за живота си. Той търси сметка от Рахми за случилото се. Нергис не издържа и умира. Междувременно Джихан, научавайки за поредната непростима постъпка на Хазал, решава окончателно да я изгони от имението. Семейството наема детегледачка на Демир - Севинч.
Харун разбира за раждането на бебето! Маиде научава, че Дилара е родила, и съобщава на Харун, който пък е убеден, че бебето е от него. Маиде прониква в имението Гюрпънар, представяйки бебешки продукти, като успява да се снима с малкия Демир и да го покаже на Харун. Той е решен да поиска още един шанс от Дилара, но Джандан ще се намеси отново в техните взаимоотношения и предприема необмислена постъпка.





_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото тринадесето за сезона и двадесет и шесто подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 3 февруари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Интервю с Уилям Леви Тази вечер от 18 до 19 часа по БТВ Синема
В Предаването Като на Кино

Предоставено от Blogger.