ЕКСКЛУЗИВНО: "Трите лица на Ана" стартира на 7 ноември

След като стана ясно, че обявеният латино сериал "Tres Veces Ana" няма да стартира на 1 ноември (понеделник), за което Ви и информирахме,
след като по първоначална информация именно това беше стартовата дата на сериала, то вече има повече подробности и официална дата на старт на мексиканската теленовела на Телевиса. Освен старта на новия латино сериал, в българския ефир предстоят и други промени - стартът на предаването "Чия е тази сватба?", както и леки промени в програмата на БТВ, които ще бъдат наложени заради предстоящите следващата неделя избори. Вижте какви новости ви очакват по БТВ и Диема Фемили от втората седмица на месец ноември!

На 7 ноември (понеделник) Диема Фемили ще покаже последните два епизода от повторението на турския сериал "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Те обаче ще бъдат излъчени в друг часови пояс, а не между 14.00 и 16.00 часа, както ще се излъчва сериала от 1 ноември (вторник). Финалните два епизода на турската сага ще видим на гореупоменатата дата, между 09.30 и 11.30 часа, след което следва поредният епизод от повторението на "Ифет" (Iffet).

Последният епизод на "Забраненият плод" ще бъде повторен на следващия ден - 8 октомври, вторник, от 10.30 до 11.30 часа. Уточняваме, че тогава ще бъде дадена само една от двете серии, излъчени предния ден - вероятно последната.

Считано от 7 ноември (понеделник) в ефира на Диема Фемили се завърта премиерният за България латиноамерикански сериал на Телевиса "Трите лица на Ана" (Tres Veces Ana). Хитовата 107-серийна поредица с Анджелик Бойер, Себастиан Рули, Давид Сепеда и Педро Морено ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, предлагайки по един епизод дневно. Повторения на премиерните епизоди на сериала също ще се предлагат - от 8 ноември (вторник), всяка делнична сутрин от 09.30 до 10.30 часа.

На 7 ноември (понеделник) по Диема Фемили стартира и обявеното риалити предаване "Чия е тази сватба?". То ще излъчва своя осми сезон всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа, предлагайки и повторения - от 9 ноември (сряда), всеки делник от 10.30 до 11.30 часа, само в ефира на Диема Фемили.

Повторенията на изданията на "Бон Апети" вече ще се излъчват всеки делничен ден от 15.30 до 16.00 часа, а не както досега - от 13.30 до 14.00 часа. Това също влиза в сила от 7 ноември, ден понеделник.

По БТВ също предстои леки рокади в програмата, които ще се случат по време на изборите.

На 6 ноември (неделя) БТВ ще излъчва цял ден живи студия, в които ще бъде предаван изборния ден в страната. Това означава, че от 20.00 часа няма да бъде излъчен обичайният епизод на "Фермата", в който до 22.30 часа трябва да бъде излъчен поредният дуел между двама участници, един от които отпадащ от шоуто.

Дуелът ще можем да гледаме на следващия ден - на 7 ноември (понеделник) от 20.00 до 22.30 часа. Тогава няма да бъде излъчен епизод от "Твоят мой живот" (Paramparca).

През седмицата от 7 до 13 ноември ще бъдат показани 6 епизода на "Фермата" и три епизода на "Твоят мой живот". Във вторник, сряда и четвъртък от "Фермата" ще се излъчват нормални епизоди от 21.00 до 22.30 часа. В петък, 11 ноември ще се излъчи ексклузивен епизод на селското риалити, който ще започне в 20.00 и ще приключи в 21.30 часа, след което е ред на пореден епизод на "Комиците и приятели". Това означава, че на 11 ноември няма да се излъчи епизод на "Твоят мой живот".

На 13 ноември (неделя) БТВ ще предава отново изборни програми, но само ако се стигне до балотаж. Тогава дуелът във "Фермата" ще започне в 21.00 и ще приключи в 23.30 часа.

Напомняме отново на нашите читатели, че в сряда, 2 ноември, "Твоят мой живот" няма да излъчи нов епизод по БТВ. 

1 коментар:

Анонимен каза...

НАЙ СКУЧНИЯТ СЕРИАЛ Е ТРИТЕ ЛИЦА НА АНА

Предоставено от Blogger.