"Войната на розите" приключва с двучасов епизод

Отново промени в българския ефир... От по-следващата седмица в програмите на БТВ и Диема Фемили предстоят нови рокади, за които ще научите
подробно в по-долните редове! Най-гледаната телевизия у нас, а именно БТВ, обяви кой сериал ще замести приключващата индийска сага "Светлината на моя живот", а той определено ще бъде противно на очакванията на зрителите и няма да е премиера. По Диема Фемили пък се задават други новости, едната от които е промяна в програмата схема на медията и наследника на мексиканската сага "Триумф на любовта". Един сериал приключва, друг се задава с пълна сила, а трети ще предлага вече по повече епизоди дневно. Какво са подготвили БТВ и Диема Фемили през първата седмица на ноември според обявените от тях програми, научавате сега!

Нека започнем с БТВ, за да научим какво ново ще предложи на зрителите си още в началото на новия месец!
Големият финал на индийската поредица "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) ще се състои на 31 октомври (понеделник), с начален час 15.30 часа. Тогава поредицата ще покаже своите два кулминационни епизода (1486-ти и 1487-ми) до 16.30 (първия епизод ще гледаме от 15.30 до 16.00 часа, а втория - от 16.00 до 16.30 часа), след което ще бъде дадено началото на "новия" сериал...

Веднага след края на "Светлината на моя живот", още на същия ден, 31 октомври - понеделник, БТВ завърта спрените преди месец епизоди на друга индийска поредица - "Сияйна луна" (Saraswatichandra), като те продължават от там, където бяха прекъснати. На горе упоменатата дата ще се излъчи само един епизод от сериала, който ще започне в 16.30 и ще продължи до 17.00 часа (тогава ще бъде позициониран епизод №172), когато предстои информационна емисия новини. 

От 1 ноември, вторник, епизоди от "Сияйна луна" ще се излъчват в същото разписание като приключилия "Светлината на моя живот" - всеки делничен ден от 15.30 до 17.00 часа. Дневно в ефира на БТВ ще бъдат показвани по три "премиерни" епизода от сагата. Напомняме, че "Сияйна луна" въртеше своето повторение само до преди месец в ефира на БТВ, където се излъчваше всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа, а преди година направи своята премиера в prime-time-а на БТВ Лейди.

Тук е мястото да съобщим, че на 2 ноември (сряда) няма да бъде излъчен нов епизод от завръщащия се в сряда, 26 октомври, сериал "Твоят мой живот" (Paramparca). На тази дата ще бъде представен президентски дебат, който ще започне в 19.30 и ще приключи в 21.30 часа, воден от Антон Хекимян и Светослав Иванов. На същата дата "Фермата" ще започне не в 21.00 както досега, а в 21.30 часа.

Преминаваме към Диема Фемили, за да видим каква промяна ще настъпи в ефира на медията!
На 31 октомври (понеделник), както по-рано съобщихме, ще се излъчи финалът на "Войната на розите" (Gullerin Savasi). Диема Фемили ще излъчи последната серия на мелодрама с Дамла Сьонмез и Джанан Ергюдер в продължение на два часа - от 22.30 до 00.30 часа, когато ще бъде показана разтърсващата развръзка. На тази дата (31 октомври, понеделник) няма да се излъчи нов епизод от повторението на "Прости ми" (Beni Affet) от 23.30 часа. За всички зрители, които са пропуснали големия финал на "Войната на розите", ще бъде предложено и повторение на 1 ноември (вторник), между 16.00 и 18.00 часа, само по Диема Фемили.

От 1 ноември (вторник), както информирахме преди дни, на мястото на "Войната на розите" се завърта премиерният турски сериал "Моят живот" (O Hayat Benim). Премиерата на сериала от Диема Фемили ще излъчват отново в двучасов епизод, който ще започне в 22.30 и ще приключи в 00.30 часа, като и на 1 ноември епизод от "Прости ми" няма да бъде показан. За зрителите, които на 1 ноември няма да могат да гледат първия епизод на "Моят живот" в prime-time-a на Диема Фемили, ще бъде предложено и повторение. Него ще могат да гледат в сряда, 2 ноември, между 16.00 и 18.00 часа. От 2 ноември (сряда) "Моят живот" ще се излъчва с едночасови серии от 22.30 до 23.30 часа, и повторение - всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа.

Съобщаваме, че четирите епизода на индийския сериал "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), които ще бъдат излъчени на 31 октомври и 1 ноември (два епизода в понеделник и два във вторник), между 21.30 и 22.30 часа, няма да бъдат повторени. Следователно епизодите ще можете да гледате единствено при премиерното им излъчване в prime-time-a на Диема Фемили, без повторение съответно на 1 и 2 ноември от 16.00 до 17.00 часа. От 3 ноември (четвъртък) отново ще бъдат предлагани повторения на излъчените предната вечер епизоди на "Ритъмът на мечтите", в добре познатия час - от 16.00 до 17.00 часа.

Продължаваме със следващата промяна в програмата на Диема Фемили! Въпреки че преди дни съобщихме, че след финала на повторението на "Триумф на любовта" от 1 ноември (вторник), всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, ще стартира премиерният латино сериал "Три пъти Ана" (Tres Veces Ana), което бе акцентирано и в програмната схема за ноември на Диема Фемили, то сега, според самата програма на медията, стартът на сериала се отлага. Вместо него, от 1 ноември (финалът на "Триумф на любовта" е на 31 октомври), ден вторник, от Диема Фемили ще предлагат вече по два епизода от повторението на турския сериал с Къванч Тътлату "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Епизодите на сериала ще започват в 14.00 часа и ще продължават до 16.00 часа, като така последният му епизод ще се излъчи дни по-рано, а не на 16 ноември, както трябваше да се случи.

Според последна информация, с която ние от екипа на СЕРИАЛИ в България разполагаме, но не потвърждаваме, финалът на "Забраненият плод" се очаква да бъде на 8 ноември (вторник), като стартът на "Три пъти Ана", заедно със старта на "Чия е сватбата?", ще бъдат на 9 октомври (сряда). Следете СЕРИАЛИ в България за повече информация за старта на новия латино сериал, която ще дадем най-късно до седмица!

4 коментара:

Анонимен каза...

Имате ли информация дали Диема ще продължи Великолепния век и кога можем да очакваме първи сезон на Кьосем султан в бг ефир. Благодаря предварително.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Диема Фемили на този етап няма да продължат повторението на "Великолепният век", тъй ката правата за излъчването на третия и четвъртия му сезон все още се държат от ТВ7, но скоро изтичат и е много вероятно ДФ да ги откупи. А "Кьосем" би стартирал евентуално след тяхното излъчване, все още е твърде рано за него.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря за информацията. Явно на бг телевизия не може да се разчита за качествените сериали на Турция. След ВВ само Чучулигата ставаше. Всичко друго е евтина боза. Явно ще гледаме хубавите филми в Интернет...

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Хубаво е, че сте разбрали това.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.