"Двойно интервю" (33): Езги Асароулу и Керемдежем

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 27 октомври, днес продължава вторият сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "Двойно интервю", в
която всеки четвъртък публикуваме такова с Ваша любима екранна двойка от хитов сериал, излъчващ се у нас или в южната ни съседка. В тазседмичното тринадесето за сезона и тридесет и трето подред предстои да прочетете такова с една от най-коментираните екранни двойки в Турция в момента, а именно - Езги Асароулу и Керемджем от "Моят живот" (O Hayat Benim), излъчващ се всяка неделна вечер от 20.00 часа по FOX и започващ след броени дни в България! Преди това обаче нека се запознаем накратко с техните биографии!

Езги е родена на 18 юни 1987 г. в един от най-големите турски градове - Измир. В момента е на 29 години, зодия близнаци. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство от 2004 г. насам, като първата ѝ роля е тази на Пелин в сериалът "Езикът на любовта" (Bir Dilim Ask). Следват още малки участия в други телевизионни и кино-проекти, сред които е и това в хита "Двама завинаги" (Menekse ile Halil) от 2007 г. с Къванч Татлъту, в който се превъплъщава като Джанай. През 2008 г. участва и в драмата "Спомни си, любима" (Hatirla Sevgilim) с Берен Саат и Джансел Елчин. Година по-късно, през 2009-а, два пъти си партнира с големия актьор Халит Ергенч - първия в тоталния хит "1001 нощ" (Binbir Gece) като Дуру и втория във филма "Горчива любов" (Aci Ask) като Седа. През следващите години идват все по-успешни и по-големи роли за Езги, като от 2014-а насам тя се снима в тоталния хит, чийто четвърти сезон се излъчва в момента всяка неделя по FOX - "Моят живот" (O Hayat Benim). В него влиза в ролята на Бахар, която е и най-успешната ѝ от всички досега.

Керемджем пък е роден на 28 декември 1977 г. в турската област Муула. В момента е на 38 години, зодия козирог. Занимава се професионално като актьор и като певец от 2004 г. насам. Още след първите си роли в сериалите "Nerelere Gideyim", "Pardesü", "Ağlayalım Beraber" и "Aşk Oyunu" получава признанието на зрителите и на критиците, печелейки престижни награди, една от които и "Златна пеперуда" (Altin Kelebek). Сред най-успешните му участия в сериали досега са в многосерийния "Елиф" (Elif) от 2008 г. и "Tovbeler Tovbesi" от 2011 г. Ролята на живота си обаче изиграва и до днес като Атеш в тоталния хит "Моят живот" (O Hayat Benim), стартиращ на 1 ноември (вторник) от 22.30 часа по Диема Фемили. Любопитно е, че Керемджем има изключително успешна музикална кариера, включваща осем самостоятелни песенни албума, превърнали се в хитове на турския пазар през годините.

Познавахте ли се, преди да се срещнете на снимачната площадка на "Моят живот"?
Керемджем: Не, не се познавахме с Езги отпреди това. Но когато разбрах, че ще бъде моя екранна партньорка, потърсих името ѝ в интернет и прочетох доста добри отзиви и коментари за нея, хората я обичат и много я харесват. Когато се запознахме, аз се убедих, че са прави и споделих мнението им.
Езги: Керемджем е много приятен и спокоен човек, аз съм същата. И двамата сме меки като памук, затова и се разбираме много добре както помежду си, така и с останалата част от екипа.

Разкажете малко за героите си!
Езги: Бахар е позитивна, трудолюбива, ценяща изключително много семейството си, не се оплаква, въпреки всички трудности, които съпътстват живота ѝ. Тя е човек, който е щастлив и който прави останалите хора щастливи. Съдбата ѝ отнема живот, за който мнозина нейни връстници мечтаят, от тук идва и заглавието на сериала "Моят живот" (в букв. превод "Този живот е мой").
Керемджем: Моят герой Атеш е дясната ръка на истинския баща на Бахар - Мехмет Емир, в неговата компания. Като цяло персонажът, който пресъздавам, е доста тайнствен, затова не мога да издам нещо по-конкретно.

Как ще се пресекат пътищата на Бахар и Атеш?
Керемджем: Атеш ще използва за една от целите си именно Бахар, като точно тогава ще изпита нещо към нея, но няма да послуша веднага гласа на сърцето си.
Езги: Точно така, но Бахар е също така доста наивна и сама ще помогне на Атеш да я използва, без да го осъзнава. Интригата няма да липсва и тук, но нашият коз и предимство пред останалите сериали е, че ще разкрием пред зрителите една тайнствена и загадъчна история и ще ги направим съпричастни към нея. Продуцентската ни компания Pastel Film, както и режисьорката ни Мерве Гиргин дълго време са подготвяли проекта, преди да го реализират.

Ако сериалът приключи заради ниски рейтинги, как ще се чувствате?
Езги: Първо ще анализирам себе си и своята работа, дали е била на ниво и дали проблемът е бил в мен. Но принципно аз не искам да мисля за това, за рейтинги и сваляне от екран. Снимайки се в "Моят живот", аз се наслаждам изцяло на момента и не мисля за по-нататък. Забавлявам се, играя и се усъвършенствам, докато мога. Не мога да играя и да мисля - това дали ще се хареса, дали интересът ще падне или не. Така нищо не би се получило както трябва. В крайна сметка сме в шоу-бизнеса, в който днес се случва едно, а утре - нещо напълно различно. Както се казва, всичко е възможно!

Как попаднахте в актьорския бранш?
Керемджем: Съвсем като на шега се впуснах в едно приключение, заради което в момента имам няколко издадени албума и няколко успешни роли зад гърба си. Никога не съм мечтал за актьорска кариера, но ето, че се случи! Големите неща в този живот стават на пръв поглед случайно, но всъщност не са. Всичко има причина и всичко се случва така, както трябва!

Керемджем, с половинката Ви Седа Гювен имате една и съща професия...
Керемджем: Двамата много си помагаме взаимно в това отношение и няма повод за ревност и скандали, каквито медиите спретват помежду ни. От известно време сме разделени, тъй като тя се снима в сериала "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и е в Санкт Петербург, Русия. Да работим една и съща професия, за нас е огромна взаимна подкрепа!

Прекарвате по-голямата част от времето си на снимки, но какво правите, когато сте в почивка?
Керемджем: Срещам се с приятелите си. За мен е много важно кариерата да не попречва по какъвто и да е начин на социалните контакти и личния живот. Обаждам им се и си уговаряме среща, макар че понякога ми се карат, че не им звъня достатъчно често. Но когато отворя телефонния указател и видя на колко много хора мога да се обадя, съм много щастлив!
Езги: Опитвам се да харча колкото се може по-малко пари, тъй като това ми е един вид слабост и в момента се опитвам да я победя. Иначе предпочитам да си седя вкъщи, да чета или да гледам филми. Да си почивам!

Езги, Истанбул е огромен град, не Ви ли привлича поне с нещо през свободното Ви време?
Езги: Аз съм родена и израснала в Истанбул и той не може да ме изкуши с почти нищо вече. Единственото място, което май не съм посетила, е Моминската кула. Скоро обаче трябва да го направя и да изпия по един чай там. Казват, че е много хубаво.

Как се справяте с несправедливостите в днешно време?
Керемджем: С търпение и с безкомпромисно отстояване на принципите ми. С годините се научих да отказвам и да не се чувствам виновен от това. Например, когато приятелите ми ме поканят в някой нощен бар, аз вече им отказвам, защото не харесвам подобни места и мероприятия. Не се и впечатлявам особено, когато по улиците хората ме спират и ми казват: "Ти си моят зет-мечта!", "У нас дъщеря ми има само твои плакати!" и т. н. Разбира се, че това ме ласкае, но аз се опитвам да спазвам личното си пространство и да не допускам толкова близко непознати, дори и да са с добри намерения в повечето случаи. Защото за да променим света и за да се борим с несправедливостите, първо трябва да променим себе си!
Езги: Всичко е много объркано и хората често влизат в порочен кръг. Те вътрешно искат да се променят, да се изправят срещу несправедливостите и да ги победят, но нямат тази смелост и храброст, тази сила да го направят. И тогава започват да се оплакват и да обвиняват другите за проблемите си. А това е огромна грешка. Споделям мнението на Керемджем!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото четиринадесето за сезона и тридесето и четвърто подред двойно интервю следващия четвъртък,  3 ноември. Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните двойни интервюта чрез архива на рубриките ни от тук! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ОЧАКВАМЕ И ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОД ФОРМАТА НА КОМЕНТАРИ!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.