"Турските актьори 24/7" (86): от 29 август до 4 септември 2016 г.

септември 04, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 4 септември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България -
"Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 29 август до 4 септември 2016 г., разбирате сега от осемдесет и шестото ѝ издание!

1) Нов скандал около "Твоят мой живот" (Paramparca)! След като в началото на т. г. актрисата Нургюл Йешилчай, изиграла главната роля в него, напусна екипа заради скандалите си с Еркан Петеккая, наскоро тоталният хит отново бе повод за сериозни дискусии и критики. Първият епизод от новия трети сезон на сериала, който стартира на 19 септември (понеделник) по StarTV, бе заснет на остров Домус, в близост до Гьочек, където героят Джихан ще живее на яхтата си след смъртта на любимата си Айше. Изключително лошо впечатление на живущите там направи безпорядъка и кочината, която целият снимачен екип оставил на острова. След като снимачният процес там приключил и екипът се върнал в Истанбул, жителите му решили заедно да почистят всички отпадъци, които били оставени на плажа, тъй като основното им препитание е именно туризмът. Те дори решили да подадат жалба в Министерството на околната среда срещу продуцентите от Endemol Shine Turkey. 

2) Берен Саат е бременна! Това е един от най-спекулираните и коментираните в момента слухове в южната ни съседка, който придобива все по-голяма истинност. По последна информация чаровната актриса от сериалите "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно" и нейният съпруг-певец Кенан Доулу заминали преди два месеца, веднага след края на снимките на нейни последен проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) за САЩ. Там тридесетгодишната Берен се подложила на процедурата "ин-витро", която била успешна и така в момента е във втория месец от бременността си! Все още една от най-коментираните двойки в южната ни съседка не е обявила официално това пред медиите и обществото, като дори го криела и от най-близките си роднини и приятели. Неслучайно Саат няма да се снима във втория сезон на "Кьосем"...

3) Известната турска актриса Бену Йълдъръмлар, позната у нас чрез ролята си в семейна драма №1 "Листопад" и от комедията "Другите отчаяни съпруги", загуби майка си Емел Йълдъръмлар. Актрисата, снимала се за последно в романтичната драма на StarTV от сезон 2014-2015 г. "Сърдечни работи" (Gonul Isleri), изпрати майка си в последния ѝ път на Земята преди няколко дни, когато се състоя погребението на възрастната шестдесет и пет годишна жена в любимия ѝ Айвалък. Емел е починала на 26 август, миналия петък. През цялото време на погребението своята подкрепа към скърбящата Бену ѝ оказаха нейният съпруг Бюлент Емир Ярар, както и баща ѝ Ведат Йълдъръмлар. Бъди силна, Бену! 

4) На връх рождения си ден, който бе миналата седмица, току-що навършилата тридесет и четири години актриса Бергюзар Корел, позната у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", направи нещо изключително благородно! Красавицата реши да дари пари за построяването на чешма в малко и бедно село в Афганистан, където има недостик на питейна вода. В интернет-пространството наскоро бяха разпространени снимки на чешмата, която е кръстена именно на Бергюзар Корел! Жителите на селото, използващи интернет, благодариха от все сърце на актрисата за благородната ѝ постъпка в профила ѝ в Instragram. Фотос на чешмата можете да видите вляво!

5) Въпреки наближаването на новия телевизионен сезон, вместо усилено да се снима във втория сезон на тоталния хит със свое участие "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO), популярната актриса Дениз Чакър продължава да почива в курорта Бодрум! Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век", наскоро бе забелязана от турските папараци да се припича на слънце край плажа в Ялъкавак "Xuma Beach". Въпреки горещото време и парещите слънчеви лъчи, брюнетката така и не свали своите къси панталони, тениска и жилетка, като очевидно и бе в лошо настроение, вероятно именно защото съвсем скоро ще трябва да се завърне в Истанбул на работа. 

6) Също като Дениз Чакър, Къванч Татлъту също продължава да почива. След като през изминалата седмица той бе забелязан заедно със съпругата си Башак Дизер и приятелят си и известен актьор Чаатай Улусой на една и съща яхта в Бодрум, наскоро папараците пък го уловиха на плажа в Ялъкавак. Там той беше седнал в заведение в близост до морето, като този път бе само със своя близък приятел и продуцент на редица негови сериали - Керем Чаатай, работещ от дълго време в продуцентската компания Ay Yapim, в чиито проекти се снима Къванч. Двамата дълго време си говореха и обсъждаха оживено, като вероятно темата на разговора им е бил новият сериал с Татлъту и Туба Бююкюстюн "Смели и красиви" (Cezur ve Guzel), който стартира от октомври в ефира на StarTV. 

7) Изненадващо решение взе изключително популярният турски актьор Октай Кайнарджа, подготвящ се в момента за втория сезон на хита "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO)! Наскоро той публикува в профила си в социалната мрежа Instagram свое кратко изявление относно четиридесет и третите награди "Златна пеперуда" (Altin Kelebek), на които е номиниран в категорията "Най-добър актьор". Ето и неговите шокиращи за мнозина думи: "Първо искам да благодаря на всички, подкрепили ме до момента в категорията за най-добър актьор. Моля да ме разберете, нямам желание и не искам да участвам на тези награди. Пожелавам успех на останалите номинирани в тази категория мои колеги!". Така битката за приза вече ще е само между Бурак Йозчивит от "Черна обич", Биркан Сокуллу от "Песента на живота", Илкер Калели от "Пойраз Карайел" и Енгин Алтан Дюзятан от "Възкресението на Ертуурул". 

8) Приключи дългото бракоразводно дело на актрисата Бааде Ишчил и бизнесменът Малкоч Суалп! След почти две години ходене по съдилища, борби за сина им и взаимни нападки в медийното пространство, двете страни се помириха и най-сетне окончателно се разведоха. На последното заседание по делото бившият съпруг на блондинката от "Езел" и "Север–Юг" официално ѝ се извини за клеветите му към нея, че е употребявала наркотични вещества, чрез които се надяваше да спечели делото за попечителство над сина им Азур. Между Бааде и Малкоч вече не е останало никакво напрежение и двамата са в добри отношения, радващи се на своя малчуган. 

9) Ханде Ерчел, станала изключително популярна след миналогодишното си участие с главна роля в хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), и Екин Мерт Даймаз, който също миналото лято се снима в сериала "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), се завърнаха от кратката си лятна почивка, прекарана в курорта Чешме. Наскоро самата Ханде бе забелязана от турските папараци да се разхожда сама в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ. По време на няколкодневната си ваканция двамата млади влюбени са отсъствали от снимачните площадки на тазгодишните си летни поредици - Ханде от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и Екин Мерт от "Радостта на живота" (Hayat Sevince Guzel). Както писахме и в миналото издание на "Турските актьори 24/7", наскоро двамата отпразнува първата годишнина от началото на връзката си.

10) След като преди месец младият актьор Енгин Йозтюрк, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Пепел от рози" и "Великолепният век", и моделът Идил Фърат сложиха край на връзката си, продължила през последната година и половина, според последните слухове двамата отново са заедно и са дали втори шанс на отношенията си! Близки до двамата влюбени споделят, че наскоро те са заминали тайно за няколкодневна почивка в спокоен и малък италиански морски курорт, където няма да бъдат притеснявани от никого и ще изживеят нови незабравими мигове заедно. Напомняме, че в момента Енгин се снима в тазгодишния летен хит на StarTV "Висше общество" (Yuksek Sosyete), партнирайки си с Хазар Ергючлю. Припомнете си двойното ни интервю с двамата, публикувано по-рано тази седмица, от тук

11) Красивата актриса Селин Демиратар, позната у нас чрез ролята си в хита "До последен дъх" с Кенан Имирзалъоулу, наскоро бе забелязана от турските папараци да обядва заедно със своя близък приятел Мехмет Али Чеби. Двамата бяха седнали в заведение в истанбулския квартал Нишанташъ, където разговаряха дълго време. Очевидно обаче темите, които обсъждаше с приятеля си,  не бяха приятни за Селин и тя изглеждаше тъжна, напрегната и без настроение, сложила слънчеви очила въпреки сянката. Дали причина за нейното състояние е това, че отдавна не се е снимала в каквито и да е проекти и е изпаднала в депресия, предстои да разберем. 

12) Изключително популярният певец Мурат Боз, който от началото на настоящата 2016 г. има връзка с младата актриса Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни"), направи първо изявление пред медиите относно техните отношения! Наскоро поп-изпълнителят бе забелязан от журналистите в истанбулския квартал Етилер, където беше сам. На въпросите им към него дали е ясна датата на сватбата му с Аслъ, която е една от най-спекулираните и обсъждани теми в момента в медийното пространство в Турция, той отговори със следните думи: "Все още не е ясна датата на сватбата ни. Но когато вземем решение, първи ще разберете вие!". С това той официално потвърди слуховете, че двамата с Енвер ще се венчаят. 

13) Въпреки световната слава, която придоби след участието си в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), изигравайки ролята на Джансу, младата актриса Лейля Танлар не лети в облаците и не е забравила своите стари приятели. Наскоро любимката на милиони зрители по света бе засечена от турските папараци да закусва в известното сред младежта заведение в истанбулския квартал Бебек "Lucca Cafe". Тя бе там заедно със свой стар приятел, с когото докато закусваше, оживено разговаряше и очевидно бе много щастлива от срещата си с него. По-късно пък тя не откъсна очи от мобилния си телефон, пишейки си с някого друг. 

14) Младата двадесет и четири годишна актриса Неслихан Атагюл, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", наскоро се снима във фото-сесия за новия брой на списание "ALL", изненадвайки всички с различна визия и екстравагантен стайлинг. Чаровницата, снимаща се в момента във втория сезон на тоталния хит "Черна обич" (Kara Sevda), който предстои да започне на 21 септември (сряда) по турската StarTV, даде и кратко интервю, в което сподели подробности за сватбата си с Кадир Доулу преди два месеца. "Не съм смела относно облеклото си. Но на сватбата си носих две рокли, защото исках едната да бъде официална и по-семпла, а другата - точно като в мечтите ми, пищна и голяма. Сега оценявам, че това си е струвало. Благодаря много на стилистката Зейнеп Тосун, която изпълни желанието ми. А относно ежедневното си облекло - стремя се да не експериментирам, тъй като понякога отделните части в даден сет изглеждат несъвместими", разкрива екранната Нихан. 

15) Младият турски актьор Анъл Алтан, който доскоро гледахме у нас в хита "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) като Селим, се ожени! Любимецът на младите зрителки сключи брак с известната турска актриса Пелин Акъл, снимала се за последно в провалилата се пролетна семейна комедия "Семейна топлина" (Aile Isi), на 1 септември (четвъртък). Двамата споделиха в профилите си в социалните мрежи своето първо selfie като младоженци, позирайки с брачното си свидетелство. Пожелаваме на младата двойка много семейно щастие и незабравими моменти!

16) Както информирахме в предишния брой на "Турските актьори 24/7", известната турска актриса Ханде Сорал получи предложение за брак от своя приятел и актьор Исмаил Демирджи! Наскоро светската двойка присъства на модно събитие, организирано от известната козметична марка "Max Factor", чието рекламно лице е сестрата на Ханде - Бенсу Сорал, която от тази есен ще гледаме с главна роля в новия сериал с Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли "Отвътре" (Icerde) по ShowTV. Ханде и Исмаил бяха сред най-коментираните звезди, присъствали на събитието, като папараците забелязаха, че на безименния пръст на актрисата от "Малки жени" има годежен пръстен. 

Резултат с изображение за selin sekerci ve kaan tasaner17) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 5 септември, ще бъде финализирано издание №125 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6 септември, започва публикуването на новото №126, което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 8 септември, ще прочетете шестото за сезона и двадесет и шесто подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от летния проект на ATV "Колоритно" (Rengarenk) Селин Шекерджи и Каан Ташанер. И в неделя, 11 септември, идва ред на осемдесет и седмия брой от "Турските актьори 24/7"! 

9 коментара:

Анонимен каза...

Gerçek Adı :
Bergüzar Gökçe Korel Ergenç
Doğum: 27 Ağustos 1982 (34), İstanbul
Eğitim :
Konservatuar
Изписали сте, че Бергюзар е 37 годишна.

Анонимен каза...

Извинете,но това интервю ще е само да отбиете номера.Този сериал никой не го гледа,има много по-гледани у нас сериали.

Анонимен каза...

Това, че Колоритно не е гледан изобщо у нас, е факт. Важното е, че админът на Сериали в България му е фен, друго какво ги интересува?!?! :D

Анонимен каза...

Аз написах коментара си,защото уж е блог за нас читателите,а не се съобразяват с желанията ни.В социалните мрежи,във форумите и в блоговете се вижда съвсем ясно към кои сериали има интерес българската публиса и този сериал Колоритен не е сред тях.Поредно разочарование,както и последния брой на "Любопитно",нас какво ни вълнува те кои сериали харесват и хиляда пъти повтарят в статията "най-хубавият сериал",всичко "най",много зле написана и безинтересна статия.Явно сте прав/а като се замисля,че е важно явно,че админът е фен на сериала.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за поправката, информацията е коригирана! :)
Леки и успешни дни! :)

До 2, 3 и 4 коментар:
Здравейте,
Сезонът е все още летен и се стремим да публикуваме двойни интервюта с актьори от летни сериали. И тъй като вече пуснахме такива с най-желаните и известни у нас, решихме да пуснем и със Селин и Каан, които в България може и да не са популярни от "Колоритно", но зрителите добре ги помнят съответно от "Ангели-пазители" и от "Пепел от рози" и "Тайни". Актьорите от повечето останали летни сериали, с които не сме публикували интервюта, не са известни и не вярваме, че щяхме да Ви угодим повече, пускайки с тях например. Ако изобщо може да Ви се угоди...
А относно изданието на "Любопитно" - с него единствената ни цел бе да подтикнем читателите си към гледането на "Отново любов" - най-качественият и интересен сериал поне за нас от доста време насам. Друг е въпросът, че явно не всички могат да вникнат в смисъла на написаното и да го оценят като интригуващо за себе си... Каквото със сигурност е!
Благодарим за мнението! ;)

Анонимен каза...

Всеки си има различен вкус. Аз съм фен на Колоритно и не съм Админът, щом на теб не ти е интересно, просто не чети интервюто, никой не те кара! А в социалните мрежи и форумите не съм видял да се интересуват хората кой знае колко от който и да било сериал от този летен сезон.

Анонимен каза...

*Отговорът към първи коментар се отнася за тук. Моя грешка. Извинявам се;)

Анонимен каза...

*Горният отговор се отнася до 3 коментар. Извинете.

Анонимен каза...

Вече имам чувството, че някои коментари на недоволстващи се пишат само с цел да се заяждат. Актьорите от Колоритно са най-готините от настоящия иначе безкрайно скучен летен сезон, а и най-малкото са най-красиви. Филмът според мен също е много приятен. Така че и на мен ми се струва, че няма угодия, нито пък има край от безпочвени заядливи коментари.

Предоставено от Blogger.