"Двойно интервю" (25): Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 1 септември, и продължава вторият сезон на двойните интервюта с Ваши любими екранни турски двойки от
сериалите! През следващите месеци всеки четвъртък предстои да публикуваме такива, като все още очакваме Вашите предложения под формата на коментари! Тазседмичното пето за сезона и двадесет и пето подред двойно интервю ще бъде с двама млади и изключително харесвани актьори, споделящи главните роли в един от хитовете на лято 2016 "Висше общество" (Yuksek Sosyete) - Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк! Преди да започнем с интервюто, нека накратко се запознаем с техните биографии!

Хазар е родена на 1 януари 1992 г. в Кипър, като в момента е на 24 години, зодия козирог. Актьорската си кариера започва през 2010 г., когато изиграва първата си роля - тази на Рухсар във филма "Сенки и лица". След това, през 2011-а, взема участие в хитовия сериал, излъчен и у нас - "Север-Юг" (Kuzey Guney), където пресъздава образа на Симай. В този проект се снима до 2013 г., като само няколко месеца след приключването му се включва с главна роля в един от най-големите хитове, създавани в Турция - "Кварталът на богатите" (Medcezir). В него се снима до пролетта на м. г., когато той приключва. Майка ѝ Нешат е дългогодишна водеща на телевизионни предавания, а баща ѝ Сюлейман е директор на кипърска медийна група, като вероятно именно заради това професията на Хазар е свързана с телевизията. Когато е била малка, родителите ѝ са я насочвали към професиите, свързани с право, тъй като възможностите за актьорско развитие в Кипър били доста ограничени. Тя открива своя талант на актриса доста късно - чак в гимназията, но бързо е пленена от магията на театъра. Тя бързо се въодушевява и решава да стане актриса, като родителите ѝ не са много съгласни с това нейно решение. Те го приемат чак когато дъщеря им изиграва първата си роля във филма "Сенки и лица". В момента красавицата се снима в големия хит на StarTV "Висше общество" (Yuksek Sosyete), вдъхвайки живот на героинята Джансу.

Енгин пък е роден на 28 септември 1986 г. в Ескишехир, Турция. В момента е на 29 години, като скоро предстои да навърши 30, зодия везни. Израства в семейство в семейство на пенсиониран военен баща и на майка-домакиня. Едно от четирите деца. Завършва гимназията "Eskisehir Fatih Anadolu", като след това се премества да живее в Анкара, където следва в "Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı", като през 2012 г. се дипломира. Започва да се занимава професионално с актьорската професия през 2010 г., когато изиграва първата си роля в телевизионен сериал - тази на злодея Селим Яшаран в хитовата мелодрама с Берен Саат и Енгин Йозтюрк "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?). През 2012-а, когато поредицата приключва, се включва в един от най-успешните криминални сериали в южната ни съседка "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", в която се снима до 2013. Малко по-късно същата година Енгин се включва в последния четвърти сезон на най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), пресъздавайки образа на принц Селим. След финала на мащабната поредица, през есента на 2014 г., участва с първата си главна роля в медицинската драма "Пътят на живота" (Hayat Yolunda), която обаче бива прекратена в началото на 2015 след тринадесет епизода. Година по-късно, през есента на м. г., участва отново с главна роля в мелодрамата "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), която обаче също не постига желания успех и бива финализирана с 13 серии. В момента се снима в летния хит на StarTV "Висше общество" (Yuksek Sosyete), изигравайки образа на Керем. 

Какво е чувството да се гледате по телевизията?
Хазар: Много трудно, не се чувствам много добре. Гледайки се по телевизията, един вид се контролирам и разбирам как всъщност съм играла на снимачната площадка, как съм се справила. 
Енгин: Аз вече съм свикнал да се гледам по телевизията и за мен това не е проблем. 

Сами ли избирате дрехите, които носите по време на снимките на "Висше общество"?
Хазар: Не. Имаме стилист, той подбира с какво да сме облечени на снимачната площадка. Но все пак се допитва и до нас винаги, така че решението е общо. 
Енгин: Аз понякога. 

Коя е най-трудната сцена, която сте снимали досега във "Висше общество"?
Енгин: За мен - сцената в басейна. Беше доста трудно за всички.
Хазар: А-а-а, да, в басейна, трудно беше! Но не чак толкова... *смее се*

Кой е най-забавният човек в екипа на "Висше общество"?
Хазар и Енгин: Мерич Арал ("Кварталът на богатите"), изпълняваща ролята на Едже. 

А с кого се разбирате най-много?
Енгин: Аз се разбирам най-добре със Сердар. 
Хазар: А аз с неговия асистент Зия. *смее се*

Коя е най-често използваната от вас социална мрежа?
Хазар: От мен - Instagram. По-забавна и по-надеждна е от всички останали.
Енгин: И аз казвам Instagram. Но доста често влизам и в Twitter, там се информирам за всички новости. 

Какво е вашето послание към зрителите на "Висше общество"?
Енгин: Ние знаем, че всички вие харесвате сериала. Чувстваме го, виждаме го. Нека заедно продължим да го гледаме!
Хазар: Точно така! Имаме вашата нереално голяма подкрепа и това ни прави наистина много, много щастливи, много ви благодарим! Останете с нас!

Хазар, има ли нещо, което винаги носите със себе си?
Хазар: Да, имам един талисман от баба ми, но той е до мен по-скоро нощно време, докато спя. Иначе - няма нещо, което да бъде постоянно с мен. 

Енгин, и в живота ли сте толкова търпелив, колкото героя Ви Керем?
Енгин: Не, не до чак такава степен. А и не ми се е налагало, всъщност. Той има проблеми в отношенията си с хората. Аз не се чувствам толкова длъжен за нищо. 

Приличате ли на героите си във "Висше общество" Джансу и Керем?
Хазар: Този въпрос толкова много пъти ми е бил задаван, че вече и аз не знам! Да, може да се каже, че приличам на Джансу, тя също никога не прави неща, които не иска и които ще ѝ навредят. Тя действа в последния момент, понякога и аз съм такава. Но неведнъж Джансу е наивна, аз не съм такава. Не мога да отговоря с точност, тъй като човек винаги си казва - "Това на мен не може да се случи", но когато му се случи, реагира по друг начин. 
Енгин: Хм, труден въпрос. Смятам, че си приличаме по отношението и разбирането ни за семейството. Моето и това на Керем доста си приличат. 

Хазар, риятелки ли сте със Серенай Саръкая?
Хазар: Разбира се! Много я обичам, виждаме се, срещаме се често. 

Какви щяхте да бъдете, ако не актьори?
Хазар: Щях да стана водолаз! 
Енгин: Колко бърз отговор, Хазар! *смее се*

Обичате ли професията си?
Хазар: Много я обичам, да!
Енгин: Аз пък направя я обожавам!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото шесто за сезона и двадесет и шесто подред двойно интервю следващия четвъртък, 8 септември  септември, когато ще прочетете такова със Селин Шекерджи и Каан Ташанер от "Колоритно" (Rengarenk). Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните двойни интервюта от първи сезон чрез архива на рубриките ни от тукНЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ОЧАКВАМЕ И ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОД ФОРМАТА НА КОМЕНТАРИ!

4 коментара:

slava petrova каза...

Публикувайте,моля интервю с Дорук и Еда от "Кварталът на богатите".

Анонимен каза...

Здравейте,аз бих искала да прочета интервю с Керем Бурсин и Ханде Доандемир.

Анонимен каза...

Ще може ли и интервю с Дениз Чакър и Октай Кайнарджа? Би било супер.

Анонимен каза...

И аз искам с Дениз и Октай.

Предоставено от Blogger.