"Любопитно" (30): двойките от турските сериали в реалността

Здравейте, приятели! Събота е, 26 март, продължава публикуването на една от най-успешните ни рубрики "Любопитно", чийто нов трети
сезон започна преди седмица! За първи път през пролетния сезон, но отново всяка събота, както през изминалите два есенни сезона - на 2014-а и 2015-а, предстои да отваряме вратите на необятния свят на турските сериали само за Вас - нашите читатели, единствено в тази наша поредица от статии!

В днешното второ за сезона и юбилейно тридесето подред издание от рубриката предстои да се спрем на една изключително интересна тема, която вече сме разглеждали в първия сезон на "Любопитно" преди година и половина, но която от тогава досега претърпя, така да кажем, доста голямо развитие, и със сигурност трябва да продължим отразяването ѝ! Това е "Двойките от турските сериали в реалния живот", в която разбирате кои са любимците Ви, чиито екранни връзки прераснаха в реални! Тя постигна изключителен успех през есента на 2014 г. и месеци подред бе сред най-четените статии на блога, като досега е най-четеното издание на "Любопитно" с над 10 000 прочитания! Време е да започнем с втората част на темата, която определено ще бъде по-интересна!

Хатидже Шендил и Бурак Саяшар: срещат се в края на 2010 г. на снимачната площадка на сериала "Черни планини" (Karadaglar), в който изиграха едни от главните роли. В интервюта са споделяли обаче, че връзката им е започнала след края на снимките на поредицата, по-късно през 2011 г., вероятно заради стеснителността и на двамата. Водят няколкогодишна връзка без брак, но преди почти година, в края на месец май 2015-а, двамата се врекоха във вечна вярност един към друг и вдигнаха пищна сватба, която бе едно от най-коментираните събития в турските медии миналата пролет. 

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу се срещат през есента на 2013 г. на снимачната площадка на хитовия сериал "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), излъчвал се първоначално по FOX, а след това по ShowTV. Любовта между двамата пламва по време на снимките на поредицата, в която изпълняват главните роли - на бедната Нериман и богатия Маджит, влюбили се един в друг. В момента двамата са една от най-известните и коментирани двойки в южната ни съседка, известна с почти изцяло положителните мнения за себе си. Неслихан и Кадир подготвят сватба тази пролет, като милионите им фенове по света с нетърпение очакват това събитие. 

Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели са изключително популярни актьори, пресъздаващи главните роли в продължаващия излъчването си хитов криминален сериал "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ротиращ се всяка сряда с голям успех по турския KanalD. Според слуховете любовта между двамата пламнала бързо след започването на снимките на проекта, но те криха отношенията помежду си през цялата 2015 г. По това време връзката им бе само плод на слухове без някакви сериозни факти. В края на м. г. двамата по изключително интересен начин обявиха пред целия свят, че се обичат - в един от епизодите на сериала "Пойраз Карайел", когато героят на Илкер Калели - Пойраз, в просъница изрече, че обича Бурчин, а лежеше именно до нейната героиня - Айшегюл. Вижте този интересен момент от тук, а двойно интервю с двамата можете да прочетете от тук!

Аслъ Енвер и Мурат Боз са най-коментираната светска двойка в южната ни съседка от началото на настоящата 2016 г. досега! При тях ситуацията е по-различна - те се срещат и влюбват на снимачната площадка не на сериал, а на филм, и то не на кой да е, а на най-успешния такъв от началото на годината досега - "Братство" (Kardesim Benim)! Известната актриса и любимият певец се влюбват на снимките на хитовия проект, направил премиерата си в турските кина в началото на 2016-а, като от тогава досега се радват на огромен интерес в профилите си в социалните мрежи, където общите им снимки събират милиони харесвания и стотици хиляди коментари, поставяйки рекорди. Въпреки че се твърдеше, че връзката им е с цел PR на "Братство" и не е истинска, двамата продължават да са заедно напук на жълтата преса. 

Шюкран Овалъ и Шюкрю Йозйълдъз се срещат и запознават на снимачната площадка на сериала "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) през есента на 2014 г., излъчил се по KanalD с не особено голям успех. Двамата изиграват едни от главните роли в младежкия проект, който приключва през пролетта на 2015-а. Любовта между тях пламва и така двамата адаши започват да водят връзка, която е в своя пик след края на снимките на "Въпрос на чест" - през летния сезон на миналата година. Тогава те бяха много активни в социалните мрежи, споделяха свои общи снимки и предизвикваха огромен интерес сред феновете си и медиите, които ги засичаха заедно в пикантни моменти, за които сме Ви информирали в "Турските актьори 24/7". Уви, тяхната връзка незнайно защо приключи в края на това горещо лято и всеки от тях пое по своя път... 

Демет Йоздемир и Юсуф Чим са две от най-харесваните млади надежди на турското кино, за които най-доброто в актьорската кариера тепърва предстои. Двамата пресъздадоха главните роли в миналогодишния тотален летен хит на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), който въпреки огромния си успех през лятото на 2015-а, през есента не можа да се пребори със сериозната конкуренция и приключи преждевременно. Въпреки това отношенията между Демет и Юсуф, за които се твърди, че са започнали още по време на първите снимки към романтичната комедия, продължиха и така те бяха сред най-коментираните светски двойки в южната ни съседка миналата есен, дори понякога и не с добро... Уви, колкото и симпатични и подхождащи си един с друг да бяха, наскоро двамата се разделиха, като това стана ясно официално на рождения ден на Демет, на който Юсуф не бе сред поканените гости... Любопитно е, че Демет не за първи път се влюбва в свой екранен партньор, тъй като преди "Мирис на ягоди" тя имаше връзка и с Екин Коч, с когото си партнираше заедно в сериала "Имам да ти кажа една тайна" (Sana Bir Sir Verecegim). Двойно интервю с Демет и Юсуф можете да прочетете от тук

Езги Асароулу и Керемджем се срещат на снимачната площадка на един от най-големите хитове в южната ни съседка "Този живот е мой" (O Hayat Benim), въртящ се в ефира на FOX всяка неделя вече две години подред с все така огромен успех, от февруари 2014-а досега! Младата надежда на турското кино и вече известният певец се влюбват от пръв поглед, но по-късно оповестяват пред целия свят за взаимоотношенията си. Връзката между Езги и Керемджем обаче не е сред най-одобряваните в южната ни съседка, тъй като се твърди, че именно Асароулу е причината за развода между екранния ѝ партньор в "Този живот е мой" и неговата вече бивша съпруга и също известна актриса Седа Гювен ("Пепел от рози"). Въпреки това обаче любовта на Езги и Керемджем продължава! 

Дениз Чакър и Октай Кайнарджа са заедно сравнително от скоро време. И въпреки че връзката им все още не е официално обявена от самите тях, може да се каже, че тя е напълно реална. Двамата изключително популярни и скъпоплатени актьори се срещат на снимачната площадка на най-успешния нов сериал за телевизионен сезон 2015-2016 г. в Турция "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), излъчващ се всеки вторник в ефира на ATV с изключителен успех. Те пресъздават главните роли в криминалната драма, като за връзка между тях се заговори едва в началото на настоящата 2016 г., три месеца след началото на проекта. Наблюдателните турски папараци неведнъж успяха да заловят Дениз и Октай в опасна близост, подплатявайки твърденията си за тяхната любов с неоспорими снимкови доказателства, за които сме Ви информирали в "Турските актьори 24/7". 

Аджела Топалоулу и Джан Яман не са сред най-известните млади турски актьори в България, но пък в Турция са и то доста! Двамата стават популярни след участието си в най-успешния летен сериал на телевизия FOX от миналата година "Нарочно любов" (Inadina Ask), в който изиграха главните роли и който заради големия си успех през летния сезон продължи и през есенния, но след като в края на м. г. започна да понижава рейтингите си и заради това излъчването му бе преместено от четвъртък в сряда, но тогава интересът още повече падна, той приключи преди два месеца. Аджеля и Джан пресъздадоха главните роли - тези на Дефне и Ялън, в проекта, който отскоро се превежда с български субтитри в родното интернет-пространство, и така тяхната любов прерасна от екранна в реална. 

Йозге Йозпиринчи и Бурак Ямантюрк се срещат и влюбват на снимачната площадка на успешния в южната ни съседка криминален сериал "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan), излъчвал се там от април 2013-а до януари 2014 г. За разлика от всички останали двойки, в този проект Йозге и Бурак не пресъздават главните роли, нито пък техните герои са двойка, но въпреки това виждат химията помежду си и си дават шанс един на друг. Двамата са изключително активни в социалните мрежи, където феновете им вече две години подред се радват на техните изключителни взаимоотношения. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от второто издание за новия сезон на "Любопитно"! Очаквайте следващото трето за сезона и тридесет и първо подред следващата събота, 2 април, когато също предстои да се спрем на изключително интересна тема от света на турските сериали. Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните изданията от предишните два сезона на "Любопитно" чрез архива на рубриките ни от тук!

9 коментара:

Анонимен каза...

Ima oshte dosta,naprimer: Serenay Sarykaq i Chagatay Ulusoy,Deniz Cakur i Ibrahim Celikkol,Tolgahan Saysman i Serenay Sarykaq,Tolgahan Saysman i Selen Sondere,i oshte drugi ..... Pak ne vi se e zanimavalo da pishete pulna i hubava statiq...

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не разбрахте ли, че това е втората част от темата "Двойките от турските сериали в реалния живот"? Писали сме за всички двойки, които изредихте, в първата част през есента на 2014 г., вижте от тук: http://www.serialiofbg.eu/2014/10/4_11.html
Преди да пишете нещо и да казвате големи думи, проверете! ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте вие сте прави че вече теленовелите не стават както едно време а вече доскучават имате пьлната ми потрепа обедих се че Турските и индиските са най интресните и важни един сериал не става Дьрзост и красота

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в България. Искам да ви помоля нещо. Много хора искаме да гледаме отново Междузвездни войни Войната на Клонингите по БТВ, затова ще можете ли да ги попитате дали ще могат скоро да го излъчат отново? Благодаря ви предварително и ще се радвам, ако ми отговорите!

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Ще направим каквото можем, допитвайки се до БТВ във връзка с тази продукция, но едва ли ще бъде повторена. Ако това стане, най-вероятно ще се случи в ранните сутришни часове, като я даваха преди.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в Бьлгария много много ви моля Това го предайте на Диема Фемили Здравейте Диема Фемили моля ви Започнете Медици 2 сезон моля ви се много ви моля моля моля моля вие сте супер телевизия и много яки сериали изльчвате Моля ви започнете Медици защото е супер сериал много интресен обичам ви

Анонимен каза...

Бладаря ви, че отговорихте! За нас феновете няма значение в колко часа ще го излъчват, важното е да го излъчват. Пак благодаря, че ще ги попитате!

Анонимен каза...

Шукрю Йозйълдъз сега има връзка с Ханде Догандемир, с която също се срещнаха на снимачна площадка! Иначе много хубава статия! Аслъ Енвер и Мурат Боз са ми любимци.

Анонимен каза...

Извинявам се за грешката във фамилията на Ханде.

Предоставено от Blogger.