Демет Йоздемир и Юсуф Чим: "Любовта никога не пита"

Здравейте, приятели! Днес е последният четвъртък от последния летен месец август - 27-ми, и продължава рубриката ни, в която всяка
седмица на този ден публикуваме интервюта с Ваши любими турски актьори и актриси от сериалите. От началото на отиващия си вече месец обаче те са по-различни, тъй като имате възможността да четете двойни такива с бивши или настоящи екранни двойки от най-хитовите турски сериали, излъчващи се в Турция или в България. Четвъртото двойно интервю ще бъде с две все още млади и непознати на широката публика звезди, които обаче за отрицателно време придобиха популярност - Демет Йоздемир и Юсуф Чим от летния хит на турската телевизия StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), който както знаете от изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" в момента постига отлични резултати в южната ни съседка. Преди да започнем с интервюто, нека да Ви запознаем накратко с биографията на двамата! Демет е родена на 26 февруари 1992 г. в Истанбул. В момента е на 23 години, зодия риби. У нас е известна чрез ролята си в историческия хит "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura), но има и още няколко роли зад гърба си, сред които в миналогодишния летен хит "Избягалите булки" (Kacak Gelinler). Юсуф пък празнува рождения си ден на 26 септември 1991 г. в Истанбул, като в момента също е на 23 години, но след по-малко от месец предстои да навърши 24. Все още не е популярен в България и няма голям актьорски опит, като преди "Мирис на ягоди" е участвал единствено в провалилата се драма от изминалата зима на ShowTV "Езра" (Ezra). Участвал е обаче в музикални клипове на известната турска певица Демет Акалън. Занимава се и с музика като певец. През 2011 г. печели престижното състезание "Най-добър модел" в Турция. Време е да започваме с интервюто!

Какво мислите за новия Ви проект "Мирис на ягоди"?
Демет: Всичко е много хубаво! Докато заснемахме първия епизод, бях много притеснена да не объркам нещо, но след това станах по-уверена в себе си. Все още обаче много се вълнувам, докато снимаме.
Юсуф: Екипът ни е много добър, всичко ме зарежда с много положителна енергия. Актьорският състав също е страхотен и се радвам, че имам честта да работя с такива професионалисти на една снимачна площадка. Мисля, че това е един добър проект, остава само зрителите да го харесат, за което силно се надявам!

Разкажете ни повече за ролите си?
Демет: Моята героиня Аслъ е много положително и надеждно момиче. Отгледана е от майка си, защото баща ѝ е починал, когато е била съвсем малка. Възмущава се силно единствено от несправедливостта. Нейната мечта е да отвори своя сладкарница, тъй като всъщност тя учи за сладкар. Именно заради тази своя мечта тя се среща с Бурак (Юсуф Чим), с когото са коренно различни, но в когото ще се влюби. 
Юсуф: Бурак поне за мен е приятен човек, чиято глава е изпълнена с луди и щури мисли. Публиката може би ще го приеме като разглезен младеж, който разчита за всичко на родителите си, но в действителност той ще покаже, че в кризисни ситуации, повечето от които и комедийни, умее да се справя сам. Единственият му недостатък е, че е прекалено самонадеян. Има приятелка, но постоянно флиртува със заобикалящите го момичета. Съдбата обаче го среща с Аслъ (Демет Йоздемир), заради която ще се промени.

Демет, бихте ли се влюбили в човек като Бурак в реалния живот?
Демет: Никога в живота си досега не съм срещала човек като Бурак. Той наистина е разглезен и разчита за повечето неща на родителите си. Има в себе си колкото добри, толкова и лоши черти. Не бих могла да отговаря на въпроса дали бих се влюбила в мъж като него, защото любовта не пита и такава е ситуацията при самите ни герои. 

А смятате ли, че в реалния живот, ако двама души пресрещнат пътищата си като героите ви - по абсурден начин, биха могли да се влюбят?
Демет: В сериала героинята ми Аслъ се среща с Бурак, докато доставя поръчка за ягодова торта. Точно когато пресича, Бурак с автомобила си за малко не я блъска и така тя изпуска сладкиша и е бясна на него, който вместо да се заинтересува дали е добре, го е грижа единствено за колата му. В такава ситуация всеки би се ядосал и не би си и помислил, че може да се влюби, но както казах и по-рано - любовта никога не пита, тя идва, колкото и катастрофални понякога да са последиците.
Юсуф: Тази ситуация е наистина интересна и аз също не бих могъл да отговаря с "да" или "не" на въпроса, съгласен съм с Демет. Но ще отговаря по друг начин - какво трябва да е момичето до мен! Тя трябва да умее да се забавлява и да изживява всяка една секунда от живота си пълноценно, тя да бъде запомняща се. Това със сигурност е много важно за мен. 

Юсуф, героят Ви Бурак има братовчед, който е негова пълна противоположност, но много си отива с Аслъ...
Юсуф: Да, Волкан (братовчедът на Бурак, изигран от Екин Мерт Данмяз) е много отговорно момче, работи усилено и винаги измъква моят герой от неприятностите, в които се забърква, заради което Бурак ще му е много длъжен. Същевременно Аслъ и Волкан са като създадени един за друг. Все още и ние не знаем как ще се развият събитията в сериала, тепърва ще разбираме в следващите епизоди заедно със зрителите!

Демет, "Мирис на ягоди" е летен сериал и се снима в летния турски курорт Бодрум, така ли ще е и занапред?
Демет: Не, само първите четири епизода ще бъдат заснети в Бодрум. След това целият екип ще заминем за Истанбул, където ще се премести снимачната площадка на сериала и където снимките ще продължат вероятно за по-дълго и дори постоянно.

Ще Ви остане ли време до края на лятото за почивка?
Демет: През изминалите четири-пет месеца си починах достатъчно, сега съм пълна с енергия и сили да се снимам. Готова съм да продължа да играя до началото на следващото лято, когато, ако сериалът постигне успех, за което силно се надявам, ще излъчи сезонният си финал.
Юсуф: За мен този проект е една своеобразна почивка, каквато никога досега не съм прекарвал. Изключително радостен съм, че се съгласих да се снимам в този сериал! 

Как преминава един ваш снимачен ден?
Демет: Много забавно. Обстановката на снимачната площадка на сериала е много приятна и всички взаимно се подкрепяме и си даваме сили, така че на никога да не му е зле. Защото ако един се чувства зле, всички сме така. Като едно цяло сме. Специално ние, по-младите, се учим от по-възрастните и опитните в бранша и определено има какво да научим.
Юсуф: Между нас всичките има голяма хармония и голямо разбирателство, а това много трудно се постига в един толкова голям екип, където всеки има своите претенции и отстоява различни мнения. Силно се надявам това да продължи и занапред, защото вече всички свикнахме едни с други и ще е много жалко, ако се разделим. Това зависи единствено от зрителите, които ще определят дали "Мирис на ягоди" да бъде успешен и гледан сериал или не.

Приличате ли си с героите ви?
Демет: Да, с Аслъ имаме доста общи черти. Имаме обаче и доста разлики - тя например винаги се опитва да гледа на нещата положително и да се справя с проблемите по такъв начин, докато аз съм може би по-притеснителна и се паникьосвам по-лесно. За разлика от нея, която изключително уважава майка си и я слуша за всичко, аз съм повече бунтарка, затова и не послушах своята майка, когато тя ме съветваше да продължа с образованието си, но аз не я послушах и започнах с актьорството.
Юсуф: Доста съм различен от Бурак, като две пълни противоположности сме даже. Той иска винаги да е в центъра на вниманието, докато аз не съм. Той постоянно показва рогата си и е самонадеян, докато аз не съм. Но всъщност точно това в него ме привлече да приема ролята в сериала - да усетя какво е да влезеш в кожата на човек, коренно различен от теб.

Демет, видимо сте отслабнала, ролята Ви ли го изискваше?
Демет: Всъщност аз сама имах желанието да поотслабна малко, защото все пак в първите няколко епизода имах доста сцени по бански и къси дрехи, а исках да изглеждам възможно най-добре в тях. Свалих около 6-7 килограма и се чувствам перфектно.

Юсуф, с кое смяташ, че "Мирис на ягоди" ще спечели зрителите и ще продължиш ли да се занимаваш с музика?
Юсуф: Мисля, че в сериала зрителите най-много ще харесат това, че е приятен и лек откъм сюжет, за разлика от повечето проекти в Турция, както и че всички актьори в него са най-хубавите (смее се). Иначе - да, смятам да продължа да се занимавам с музика и с групата ми "Olsun Bir Kere" да издадем нов сингъл, когато ми се отвори възможност. 

19 коментара:

Анонимен каза...

не мога да разбера защо публикувате интервюта с актьори от сериали, които са непознати за българите
най-много 10% от блога ви да ги гледат, даже няма и толкова
пишете за познати от тези, които се излъчват сега примерно - кварталът на богатите, двете лица на ин., великолепния век, истини, времето лети, опасни улици и т.н.
няма смисъл сега да пишете за непознати, замислете се!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Специално това интервю бива публикувано в блога заради големия интерес към тези двама актьори от страна на читателите ни, които пожелаха такова с тях в доста коментари към статиите ни. И спокойно, тепърва предстои да публикуваме интервюта с познати у нас лица от излъчени у нас сериали, рубриката ни ще продължи под този формат чак до края на годината, докогато има още много време.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Тепърва ще четете интервюта с непознати акьори за вас ,разгледайте предните статии ,хората публикуват това за което се е гласувала най-много и така трябва да е. А и ако само 10% от читателите гледаха сериалите с тези за вас непознати актьори то тогава рубриката "Какво гледат в Турция" нямаше да е толкова успешна.Това че вие не следите тези сериали нищо не означава,вижте във вбох колко гледания имат тези сериали с непознатите за вас актьори и тогава ще си отговорите сама на въпроса.
Хубав ден.

Анонимен каза...

Значи сериала ще приключи другото лято без значение дали ще е с висок рейтинг пак ще го спрът така ли?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Сериалът наистина се радва на голям интерес в интернет-пространството и дори ние в момента го гледаме. Интервюта всякакви ще предстоят - и с двойки от все още неизлъчени, и с двойки от вече излъчени у нас турски сериали.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Не, ако сериалът запази успеха си и през предстоящия сезон, ще приключи сезона си чак през юни 2016 г., както всички постигнали успех летни сериали от изминалата година като "Войната на розите", "Сезонът на черешите" и "Семейството на съпруга ми", които предстои да се завърнат скоро с нови епизоди.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Da,no ako zapazi reitinga si , shte ima li nov sezon smsl sled uni 2016

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Зависи, например "Красивата селянка" от лятото на миналата 2014 г., който запази успеха си, приключи, но повечето с рейтинги като неговия ще продължат с нови сезони.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, искам да ви помоля за нещо. Може ли да преведете и качите това интервю с Едже Кокенли http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/29909141.asp . Знам, че много от читателите Ви не я познават, но ще може ли да качите това интерю с нея ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!

Админ каза...

До 8 коментар:
Здравейте,
Пишете ни по e-mail: seriali_in_bg@abv.bg и ще Ви го изпратим преведено в най-скоро време!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Аромат на ягоди приключва на 2 септември с 11 последен епизод.

Админ каза...

До 10 коментар:
Здравейте,
Източник?
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Половината турски сайтове,поразровете се малко нали уж вие трябва да ни уведомявате....

Админ каза...

До 12 коментар:
Здравейте,
Ние такава информация не откриваме, бихте ли ни дали линк?
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

do komentar 10 i 12:
Slagaite link pone

Анонимен каза...

Няма такова нещо като финал, най-вероятно ще преместят сериала в друг ден, но не се е говорило никога за финал. Това са фенски спекулации заради сватбата.

Анонимен каза...

Коя българска медия е закупила сериала, знаете ли ?

Админ каза...

До 14 коментар:
Здравейте,
И ние това казваме, на думи е лесно да се пускат неверни слухове...
Леки и успешни дни! :)

До 15 коментар:
Здравейте,
Точно така, сериалът няма предпоставки да бъде спрян
Леки и успешни дни! :)

До 16 коментар:
Здравейте,
Никоя, все още е твърде рано, за да бъде закупен.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

сериала е страхотен.Много ми харесва,забавен е.Много Ви моля качете и следващите епизоди с бг.суб.благодаря ви предварително

Анонимен каза...

Сериалът наистина е великолепен. Любим ми е. Гледам го за 2-ри път с голям интерес... Сред всички изгледани до тук сериали, този събра точките! Силно се надявам да има и 2-ри сезон. Жалко , че е толкова кратък..

Предоставено от Blogger.