Маниш Раисингани: "Като малък бях нестандартно любопитен"

Здравейте, приятели! Петък е, 25 март, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия преди месец първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова с втория отпаднал - Ангад Хасия от "Цветовете на любовта", а тази третото ще бъде с третия елиминиран Маниш Раисингани! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 22 юли 1979 г. в Индия. В момента е на 36 години, зодия рак. Започва да се занимава с актьорската кариера от 2003 г. насам, като е любопитно е, че той практикува и в други професионални области, изявявайки се още като модел, кикбоксьор, фотограф, механичен инженер, продуцент... Вратите към голямата слава му биват отворени, след като през 2002 г. печели престижния конкурс за красота "Мистър Индия" и бива забелязан от големите и известен продуценти и режисьори, които виждат в младия Маниш потенциал и харизма - качества, нужни на един актьор. Любопитно е, че първата му роля в сериал е епизодична - тази на Сакет в хита "Цветовете на любовта". Става световно популярен след участието си в проекта, снимащ се и до днес - "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), в който изиграва главна роля и си партнира с младата Авика Гор от 2011 г. досега. Време е да започваме с интервюто!

Кои са най-запомнящите се романтични сцени от "Ритъмът на мечтите" за Вас?
Всеки момент, в който сме се снимали заедно с Авика Гор, е бил по-някакъв начин, малко или много, специален и запомнящ се за мен. Не мога да определя кой ми е любимият, всички са оставили някаква следа в съзнанието ми. С Авика сме се раздавали и продължаваме да се раздаваме на снимачната площадка с цялото си сърце и душа, а хората оценяват това.

По какво си приличате с Авика?
Казват, че великите умове мислят еднакво или пък че глупаците рядко се различат един от друг. Същото важи и за нас и в двата аспекта. С Авика имаме един и същи подход към нещата, независимо дали свързани с професионалния или личния живот. Докато работим заедно, влагаме една и съща доза огромен ентусиазъм към всичко, затова ни се получава така добре. Но качеството на Авика, което най-много ми допада, е нейната все още детска и чиста невинност. Много ми се ще, дори когато вече порасне, тя да я запази в себе си.

Кога за първи път се влюбихте?
За първи път се влюбих осъзнато в четвърти клас, в младата ми учителка, която беше много красива. Един ден, подтикнат от детската си наивност, ѝ признах чувствата си и ѝ казах, че много я обичам. Тя ми обясни, че също ме обича, но по различен начин, и че вече си има приятел до себе си. Стана ми малко гадно, но бързо го преодолях.

Кой е най-незабравимият момент от личния Ви живот?
О, много са! Но ако трябва да определя точно един, това е сватбата на сестра ми. Двамата с нея от малки сме много близки и всяка вечер, преди да заспим, винаги си споделяхме проблемите и радостите. Нашата връзка беше пословична в цялото семейство, всички ни се възхищаваха. На сватбата ѝ обаче ми беше много тъжно, защото трябваше да се разделим, все пак тя отиваше да живее при сватовете. Тогава, точно преди церемонията, докато тя се подготвяше в стаята си, аз влязох при нея и се зарових във възглавниците и одеялата, започвайки да плача, че се разделяме. Тя ме успокои и след това цялата сватба мина много забавно.

Какъв бяхте като дете?
Бях много любопитно дете. Но като казвам любопитно, значи наистина любопитно... Винаги си задавах въпроса "Какво се случва, когато..." и винаги намирах отговор, макар и съпроводен с доста караници от родителите ми. Веднъж ми беше интересно какво ще се случи, ако сложа паста за зъби върху косата на някого, и пробвах - след като нашите заспаха, им сложих. Правил съм и други номера, докато спят - поливал съм ги с вода, мятал им съм се отгоре, чупил съм яйца върху тях, такива щуротии...

Получавали ли сте комплименти от феновете Ви, карали Ви да се изчервите?
О, да! Мога да се похваля, че феновете ми винаги са ми задавали доста остроумни и интересни въпроси, както и комплименти. В съзнанието ми обаче ще остане една възрастна, около седемдесетгодишна дама, която веднъж се приближи до мен заедно със снаха си и стисна ръката си в юмрук и изглеждаше доста страшна, сякаш искаше да ме удари. После обаче си показа малкия пръст и разбрах, че тя имитираше един от моментите ми с Авика Гор в "Ритъмът на мечтите". След това каза колко много ни харесва и изобщо беше много забавно.

Какво асоциирате с... 
розово: метросексуалност
празник: ден, който не е днешния
храна: ако става въпрос за храна за душата - всичко, свързано с "Ритъмът на мечтите"
фенове: горивото на моя живот
мода: изявлението на моя стил
изненада: обичам да давам, а не да получавам
детство: най-добрите ми приятели
любов: полетът на душата на човека
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 1 април! То ще бъде с Гаутам Роуд, познат в България от хита "Сияйна луна" (Saraswatichandra)! Предстоящите интервюта ще можете да намирате бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.