"Турските актьори 24/7" (39): от 22 до 28 юни 2015 г.

Здравейте, приятели! Днес е неделя, 28 юни, и за тридесет и девети пореден път предстои да прочетете издание от рубриката ни "Турските
актьори 24/7"! В днешния брой отново ще Ви потопим в света на любимите Ви актьори и актриси от турските мелодрами, като ще Ви информираме за най-интересното, ексклузивно и любопитно, случило се с тях за периода от 22 до 28 юни 2015 г. През изминалата седмица любимците Ви от екраните прекарваха медените си месеци, отричаха слухове за раздели с половинките, за първи път се показваха пред света, припадаха, започваха летните си ваканции, през които започваха нови начинания или разочароваха феновете си, даваха пример на обществото, вземаха нещата в свои ръце и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Както Ви информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, познати на широката аудитория чрез ролите си в сериали, ще прекарат медения си месец, обикаляйки Европа! Е, това вече е факт и наскоро актьорите, които се запознаха на снимачната площадка на излъчващия се в момента у нас хит "Черни планини" (Karadaglar), са заминали за Рим, столицата на Италия, където ще стартира пътешествието им. Те не пропуснаха да споделят в профилите си в социалните мрежи свои selfie-та, на които са широко усмихнати и изглеждат повече от щастливи заедно. Скоро предстои да разберем кои ще са следващите дестинации на младоженците! 

2) Наскоро в турското медийно пространство бе плъзнал слух, че една от най-обсъжданите светски двойки Емина Сандал ("Сезони на любовта") и Мустафа Сандал (певец) са пред развод! За щастие, двамата бързо отрекоха тази информация, разпространена в медиите, и увериха, че всичко в брака им е наред. Всичките останали съмнения обаче бяха отхвърлени и с думите на красивата актриса и модел, която сподели пред журналистите, че със съпруга ѝ дори вече са направили програма за лятото, което ще прекарат в луксозна вила, намираща се в малкото и отдалечено градче Гьочек, за която са платили наем от 1 000 000 турски лири! Така двамата се стремят да избягат от медийното пространство временно и да се насладят на почивките си от професионални ангажименти заедно. 

3) Сензационно! От няколко седмици насам в турското медийно пространство усилено се разпространява слухът, че хитовата криминална поредица "Опасни улици" (Arka Sokaklar), въртяща се в момента у нас всеки делничен ден по БТВ, приключва! Хилядите заклети фенове на кримката, въртяща се от далечната 2006 г. досега, изпаднаха в шок и не можеха да повярват, че задържалата се толкова години на екран любима тяхна продукция приключва. Наскоро обаче продуцентската компания на сериала "Erler Film" излезе с изявление пред медиите, че историята за комисар Ръза и неговия екип няма да приключи, а ще претърпи промяна, която също шокира зрителите - с началото на идващия нов есенен телевизионен сезон "Опасни улици" ще премести излъчването си по друга телевизия, след като вече 9 години се върти повече от успешно по KanalD, като обеща в актьорския състав да се включат много млади и изгряващи в турското кино звезди. Повече подробности очаквайте скоро!

4) Феновете на младата надежда на турското кино Хазал Кая, класирала се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", празнуват! Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Огледален свят", за първи път сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie с приятеля си Али Атай, който допреди месеци се снимаше в провалилата се комедия на ATV "Просто бъдете щастливи" (Mutlu ol Yeter). Двамата влюбени, които бягаха от светлините на медийното пространство дълго време и се опитваха да скрият връзката си, най-сетне се осмелиха да я разкрият на целия свят, споделяйки първото си selfie в профила на Хазал в популярната социална мрежа "Instagram". Вижте го вляво!

5) Младата надежда на турското кино Керем Бурсин, който у нас все още не сме гледали на екран, но който е известен в интернет-пространството чрез ролята си в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken), наскоро претърпя лек инцидент. След като любимецът на милиони млади зрителки по света, който допреди месеци се снимаше в приключилия проект на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), се завърна от пътуването си до САЩ, на летището, чакайки близките си да го посрещнат, той е припаднал на една от седалките в чакалните, като околните пътници и чакащи са помислили, че е заспал. Когато обаче пристигнали близките на Керем, те установили, че не спи, а е в несъзнание и го събудили и завели при лекаря на летището, който е установил, че след полета кръвното налягане на звездата е било паднало и затова се е случило така. За щастие, Бурсин вече е напълно добре.

6) Летният и отпускарски сезон за повечето от звездите в южната ни съседка вече започна! Това важи и за актьорите, които след дългия и уморителен вече изминал телевизионен сезон тепърва предстои да се отдадат на заслужени почивки през горещите месеци, след което през есента или ще се завърнат на екран в нови поредици, или ще продължат да се снимат в спрените за сезона вече започнали и наложили се такива. Изключение не прави и младата надежда на турското кино Чаатай Улусой, познат у нас чрез ролята си в хита "Огледален свят", който след финала на хита с негово участие "Приливи и отливи" (Medcezir), който у нас предстои да стартира под името "Кварталът на богатите" от 7 юли по БТВ, замина за курортния турски комплекс Мармарис, където да си почине няколко седмици. Любимецът на милиони млади зрителки по света първоначално бе забелязан да разговаря с двама свои приятели, а след това с две млади и привлекателни дами. Дали ЧаГо, както е известен в интернет Чаатай, ще си намери нова сериозна приятелка това лято?

7) Подобно на Чаатай Улусой, актьорът Къванч Татлъту, който спечели онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", също се отдаде на лятна ваканция заедно с половинката си Башак Дизер. Наскоро двамата са заминали за малко курортно градче в родината си, където да починат няколко седмици и да се отдалечат от медийното пространство, но за съжаление още с първия ден ги е сполетяла беда. Когато вече се настанили и канели да отидат на плаж, дизайнерката Башак Дизер се подхлъзнала и паднала в басейна на хотела, в който отседнали, като обаче се разминала с няколко малки охлузвания, но е счупила телефона си, който е държала, докато пада. Къванч и половинката му обаче не позволиха на този инцидент да провали прекарването им и още на следващия ден се появиха на плажа и плуваха заедно в морето, изглеждайки повече от щастливи. 

8) Турският актьор Енгин Йозтюрк преодолява ежедневните задръствания и затруднени придвижвания чрез карането на мотоциклета си. Както е известно на повечето му фенове, от доста време любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Пепел от рози", "Великолепният век" и "Пътят на живота" се придвижва със своя мотор, който доста често го избавя и спасява от напрегнатия трафик и образуващите се по светофарите опашки. Енгин, който отскоро е и лице на известна фирма паста за зъби в южната ни съседка, сподели, че често кара за удоволствие заедно с приятеля си Серчан Енгин, като понякога дори се състезавали с мотоциклетите си. И двамата обаче са примерни шофьори и въпреки отскорошните горещини, карат с каски на главите. 

9) Стана ясна тайната за перфектната фигура на младата надежда на турското кино и тийн-идолка Серенай Саръкая, позната у нас чрез ролята си в хита "Сезони на любовта"! Наскоро близки до младата актриса, която в България предстои да гледаме от 7 юли в хита "Приливи и отливи" (Medcezir) под името "Кварталът на богатите" по БТВ, разкриха, че чаровната блондинка поддържа тялото си във форма, посещавайки интензивни уроци и клубове по танци, защото именно това изкуство било нейната страст и хоби. Серенай го съчетала така, че хем да ѝ носи удоволствие, хем да поддържа перфектната си фигура. Саръкая не мисли да си почине от танците дори и през лятото, когато също ще посещава уроци и клубове. Интервю със звездата, в коети споделя още любопитни подробности около себе си, прочетете от тук!

10) Лятото за една от най-обсъжданите турски светски двойки Неслихан Атагюл и Кадир Доулу също започна! Наскоро младите надежди на турското кино, които отскоро у нас гледаме в новия хит по Диема Фемили "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiiye), на чиято снимачна площадка се запознаха и влюбиха, заминаха за малко курортно градче в южната ни съседка, където отседнаха при свои близки семейни приятели. Годениците, които предстои да се оженят, не скучаха ни най-малко, като не пропуснаха да покарат кану в местното езеро и да се насладят на хубавото и прохладно лятно време. Неслихан и Кадир не пропуснаха да се снимат как карат във водата,м като качиха фотосите, на които изглеждат повече от щастливи, в профилите си в социалните мрежи, а един от тях можете да видите вляво!

11) Кенан Имирзалъоулу най-сетне промени визията си! Наскоро актьорът, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" бе забелязан от турските папараци да шофира, карайки в големия си джип свой близък приятел. Какво интересно и свързано с първото изречение виждате в това? Сега ще обясним! Кенан, класирал се на трето място в миналогодишния сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2014 г., е обръснал мустаците си, които носеше цели три години заради ролята си в приключилия миналата седмица криминален хит "Справедливостта на Кара" (Karadayi)! Въпреки еуфорията около промяната, Имирзалъоулу не забрави да си сложи колан и да спази правилата на пътя, като така отново стана за пример на обществото. 

12) Лятото за младата надежда на турското кино Фарах Зейнеб Абдуллах, чиято звезда изгря след участието ѝ в хитовата семейна драма "Времето лети", също започна! Наскоро чаровницата, която отскоро у нас гледаме в историческия хит по БТВ "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) всяка делнична вечер от 20.00 часа, се появи заедно с приятеля си Гьокхан Тиряки, който е с 18 години по-възрастен от нея, на известен платен плаж в южната ни съседка. Чаровницата, която се снима и в мюзикъли, очевидно е занемарила външния си вид, като е подстригала значително иначе хубавата си коса и е напълняла доста, което не зарадва феновете ѝ, а ги разочарова, защото така Фарах изглежда доста по-възрастна. Приятелят ѝ, който е на 43 години, показа изключителна грижовност към половинката си и намаза цялото ѝ бяло като сирене тяло със слънцезащитен крем. 

13) Летният сезон за друга млада надежда на турското кино - Йозге Йозпиринчи, която у нас е позната чрез ролите си в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", също започна! Наскоро чаровницата, която през изминалия сезон се снимаше в изключително успешната поредица нжа FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), замина на почивка заедно със своя приятел и актьор Бурак Ямантюрк, познат на зрителите като доктор Селим от медицинската мелодрама "Пътят на ивота" (Hayat Yolunda), в малко курортно градче край морето. Йозге и Бурак намериха веднага ново начинание, като решиха да се запишат на уроци по плуване... в морето! Според треньора им двамата се справят доста добре като за начало, а Йозпиринчи показа завидна за много момичета фигура, като не пропусна и да събере слънчеви лъчи на плажа, за да направи тен. 

14) След края на криминалния хит "Справедливостта на Кара" (Karadayi), който се състоя миналата седмица по ATV, турската актриса Бергюзар Корел, позната у нас чрез ролята си в "1001 нощ", която изигра главната роля в него, се е отдала изцяло на хобито и новото си начинание, за което Ви информирахме преди време в изданията на "Турските актьори 24/7" - магазина си за бисквитки. Лятна почивка за чаровницата очевидно няма да има, тъй като след едно от последните си посещения в сладкарничката тя останала доста недоволна от начина, по който са я управлявали, докато се е снимала в "Справедливостта на Кара". Затова сега е решила да вземе всичко в свои ръце и да поправи грешките, които са били допуснати. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 юни, предстои да прочетете новото издание №65 от "Какво гледат в Турция?", в което ще разберете какви резултати са постигнали някои от новите летни проекти с премиерите си. В четвъртък, 2 юли, идва ред на интервю с класиралия се на шесто място в приключилото ни онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" - Енгин Акюрек. В петък, 3 юли, ще публикуваме второто за сезона и дванадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултатите от сблъсъка между "Листопад" и "Незабравима", състоял се преди години по БТВ и НоваТВ. И в неделя, 5 юли, идва ред на юбилейния четиридесети брой от "Турските актьори 24/7"! 

1 коментар:

Анонимен каза...

ОХХХ пак сте изказали за Къванч, не е паднала Башак, а самия той е паднал в басейн и е намокрил 2-та си телефона! Башак по това време беше в командировка в Южна Африка. И тая снимка, която сте сложили е от миналата година:)
мога да ви съдействам за най-точното инфо за К.Татлъту:)

Предоставено от Blogger.