Серенай Саръкая: "Харесвам се такава, каквато съм"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 25 юни, и продължава рубриката ни, в която всяка седмица публикуваме интервюта със състезателите
от втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г.! Днес предстои да прочетете такова със участничката, класирала се на седмо място в приключилия ни миналата седмица формат - Серенай Саръкая! Тя е родена на 1 юли 1991 г. в столицата на Турция Анкара. Става популярна, когато е едва на 16 години, през 2007 г., в престижния конкурс за красота "Европейски младежи", класирайки се на 4 място. През 2008 г. изиграва първата си роля в сериала "Лимонено дърво" (Limon Agaci), а след това - през 2009 г., в криминалния хит "Мъжът от Адана" (Adanali). През 2010 г. обаче изиграва първата си голяма и важна главна роля в мелодрама - тази на злодейката Йешим в хита, повтарящ се в момента у нас всеки делник от 18.00 часа по Диема Фемили "Сезони на любовта" (Lale Devri). В него се снима до 2012 г., а от есента на 2013 г. започва да играе с главна роля в хита, приключил преди седмици в Турция по StarTV "Приливи и отливи" (Medcezir), в който си партнира с мега-звездата Чаатай Улусой и който предстои да гледаме от 7 юли у нас в prime-time-a на БТВ. Време е да започваме с интервюто!

Кога и къде се чувствате най-щастлива?
Опитвам се да се наслаждавам на всеки един момент и миг в живота си, всеки да бъде различен и да го помня само с добро.

Какъв е недостатъкът Ви, за който феновете Ви не знаят?
Аз съм много самодоволна и понякога дори егоистична. Хубаво е хората да знаят както добрите, така и лошите черти на нас, известните личности.

Кое е любимото Ви кътче у дома?
Най-много обичам следобед да изляза на терасата си и да пия кафе, след това да чета книги, да слушам музика... Може би това е любимото ми кътче, в което се усамотявам и се чувствам уютно.

Колко важна е оценката на мъжете, които Ви харесват, за Вас?
Харесва ми мъжете, които съм обичала или в момента обичам (не само в любовта), да откриват недостатъците ми, а не само хубавите черти. Така се чувствам естествена и истински обичана, защото когато един човек те приеме както с хубавото, така и с лошото, значи той наистина те обича. Но се стремя плюсовете да са повече от минусите...

Имало ли е момент, в който сте искали да се откажете от всичко и да се отчаете?
О, да, особено в началото на кариерата ми. Тогава се отчуждавам от всичко и съм като кълбо от нерви, никой не може да ме разбере. Но, за щастие, след това бързо идвам на себе си и започвам да си върша работата.

Смятате ли, че живеете пълноценно?
Да. Най-важното е да успявам да взема поука от всичко, което ми се е случило, независимо дали добро или зло. Обичам да греша, защото въпреки че така се разстройвам, след това се стремя да не допускам тези грешки отново, а така израствам като личност и се развивам, а за мен това е най-важното.

Мислили ли сте някога да живеете на друго място?
Ако имате в предвид в чужбина - да. Опитвала съм се, но не съм издържала повече от няколко месеца, след което съм се връщала в Турция. По принцип през лятото, когато почивам, заминавам в чужбина.

Какво най-много Ви кара да се смеете?
Майка ми, много забавен човек е.

Какво е най-интересното нещо, което Ви е казвал някога Ваш фен?
Честно казано, доста се шокирах и изненадах като го чух... Веднъж едно момче ми каза, че ме обича повече, отколкото "Nutella"!

Какво най-много харесвате в себе си?
Аз обичам много всичко в мен, и доброто, и лошото. Стремя се да бъда себе си и да бъда щастлива от това, като смятам, че се справям.

Кога за последен път извикахте много силно?
Когато разбрах, че бащата на мой много близък приятел е починал. Без да се усетя, изпищях много силно.

Как се променихте с годините?
Когато бях по-малка и "нова" в бранша, исках час по-скоро да порасна и да застана редом до най-големите звезди в Турция, опитвах се да се държа и да изглеждам като по-голяма жена. Но сега, когато пораснах наистина, се гордея със себе си и въобще не се притеснявам, че годините лека по лека се натрупват, това не ме плаши.

За какво мислите, преди да заспите?
За нещата, които са ми се случили през деня и за нещата, които предстои да ми се случат в утрешния ден.

Какво никога не носите?
Ако говорите за мода - всичко много бързо се променя в тази област, а тъй като се занимавам с това, може би никога не съм си казвала "Това никога няма да го облека" и т. н., налагало ми се е. 

Мечтаете ли за деца?
Това е много деликатен въпрос. Все още нямам половинка до себе си, за да мисля и за деца. Бъдещето е пред мен. Ако ми е писано, ще стане, ако ли не - няма. Аз много обичам децата, но все още не съм изпитала чувството да бъда майка реално.

Вие все още сте млада, какви са планове Ви за в бъдеще? Ще продължите ли да се снимате в сериали? 
Кариерата ми едва сега започва. И аз самата не знам с какво ще се занимавам за в бъдеще. Каквото дойде, това ще правя. Но не смятам да се отказвам от актьорската професия. След като много ми хареса героинята ми Йешим, очаквам по-добри роли и от тази. Всяка моя роля е коренно различна една от друга, което много ме радва и ми дава шанс да се развивам.

3 коментара:

Анонимен каза...

Да бяхте написали защо е напуснала Сезони на любовта , с кого се е сближила в Прилив.и отлив и т.н интересни неща

Анонимен каза...

Информацията Ви е малко грешна сериала Прилив и отлив/Кварталът на богатите започва от 07.07 от 20:00 часа .

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Това е едно от най-актуалните ѝ интервюта, стремяхме се да публикуваме по-ново. А иначе - защо е напуснала "Сезони на любовта" можете да разберете в интервюто ни с нея от преди две години: http://www.serialiofbg.eu/2013/08/blog-post_4.html
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Първоначално бе обявено от самата БТВ, че сериалът ще стартира на 9 юли (в рекламната тарифа за юли), но явно епизодите на "С Русия в сърцето" ще излязат по-малко и затова "Кварталът на богатите" започва с два дни по-рано.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.