Йозге Яъз се завръща на екран

Йозге Яъз се завръща на екран!
Актрисата, добила световна популярност с ролята си на Рейхан в драмата "Обещание" (Yemin), предстои да вземе участие в един от най-обещаващите нови сериали през новата 2022-а година в Турция. Кой е той?


24-годишната Йозге ще изиграе една от главните роли в новата драма "Баща" (Baba), обявена по-рано под заглавието "Неочаквано една нощ" (Bir Gece Ansızın). Яъз е подписала договор с продуцентска компания Ay Yapım, която ще реализира проекта за турския ShowTV. Напомняме, че последните изяви на актрисата бяха белязани от провал - в "Лявата ми половина" (Sol Yanım) от есента на 2020-а и в "Един от нас" (İçimizden Biri) от есента на 2021-а година. 

Освен Йозге Яъз, към актьорския състав на "Баща" наскоро се присъединиха още популярни имена - Хакан Курташ ("Момичето, което обичах", "Изкушение", "Горчиво и сладко", "Ирония на съдбата" и "Доктор чудо"), Айда Аксел ("Огнено сърце" и "Вятърничав"), Зейнеп Тууче Баят ("Огнено сърце" и "Ягодова любов") и Дениз Хамзаоулу ("Справедливостта на Кара"). Напомняме, че главните роли в "Baba" ще изпълняват Толга Саръташ, Берил Позам, Халюк Билгинер. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.