Йозджан Дениз загуби попечителството над сина си

Йозджан Дениз загуби делото за попечителство над детето си!
След 1,5-годишен съдебен процес бе решено тригодишният Кузей Дениз да остане под грижите на майка си Фейза Актан, а дните от месеца, в които да се вижда с баща си Йозджан Дениз, бяха увеличени. 


Последното изслушване в съдебна зала се състоя преди две седмици, когато съдът се произнесе в полза на Фейза Актан, що се отнася до попечителството над сина ѝ Кузей. На излизане от делото, провело се при затворени врати, майката на първородния и единствен за момента наследник на Йозджан Дениз направи следния коментар пред медиите: "Психиката ми рухна през последната година и половина. Все още не мога да осъзная решението, което съдът взе в моя полза. Не мога да повярвам, че всичко свърши. Имам нужда да си поема дълбока глътка въздух. Много съм благодарна!". 


От своя страна, загубилият делото Йозджан Дениз заяви: "Тъй като синът ми все още е много мъничък, съдът разбираемо взе решение за момента да остане да живее при майка си. Дните от месеца, в които ще се виждам с него, бяха увеличени. Вече имам повече права над сина си. Знам, че от тук нататък връзката ни със сина ми ще зависи изцяло от взаимната ни инициатива и желание". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.