Ново попълнение в каста на "Сърдечна рана"

Ново женско попълнение към актьорския състав на "Сърдечна рана" (Kalp Yarası)! Към екипа на драмата от лятото на 2021-а година, продължаваща излъчването си и през основния телевизионен сезон 2021-2022 г. всяка понеделник вечер по турската ATV, се присъединява Нилсу Берфин Акташ.

24-годишната Нилсу е сключила договор с продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Сърдечна рана" - Süreç Film. Епизодът, в който Берфин Акташ ще влезе в историята на сериала, ще бъде №28, който ще се излъчи на 24-ти януари (понеделник). "Kalp Yarası" излезе в двуседмична новогодишна пауза, като по план трябваше да се завърне следващия понеделник, 10 януари. Заради заразяването на актьора, изпълняващ главната мъжка роля - Гьокхан Алкан, с коронавирус обаче паузата ще се удължи с още една седмица.

Нилсу Берфин Акташ доби широка популярност в южната ни съседка с ролята си в романтичната комедия "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı). Последната ѝ изява бе в провалилата се драма "Моят живот" (Benim Hayatım) от есента на миналата година. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.