Джан Яман пуска свой парфюм

Джан Яман
ще се възползва от популярността, с която се сдоби не само в родната си Турция, а и в целия свят, предлагайки на международния пазар... своя линия парфюми! Благоуханните течности ще носят неговото име, като тепърва ще стане известно кога ще бъдат пуснати в продажба и към кой клас ще спадат. 


31-годишният Джан наскоро сподели в социалните мрежи свои снимки, на които позира с шишенце парфюм в ръка, носещо неговото име. Така той оповести новото си бизнес-начинание, с което ще се занимава извън актьорската си кариера в Италия, където живее от половин година. Първата фотосесия на Яман с парфюма му е била спонсорирана от самата марка "Долче и Габана", чието облекло той носи на промо-снимките. 


Напомняме, че Джан Яман е познат на българските зрители с ролите си в "Любов на инат" (İnadına Aşk), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş). Последната му изява на телевизионния екран в Турция бе през лятото на миналата 2020 г. в "Мистър грешен" (Bay Yanlış). Тази година той работи в Италия по заснемането на новия сериал "Сандокан" (Sandokan)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.