Туба Бююкюстюн е с коронавирус

Туба Бююкюстюн е с коронавирус!
Най-известната турска актриса, която у нас сме гледали в "Гордата Аси" (Asi), "Под липите" (Ihlamurlar Altında), "Огнено сърце" (Gönülçelen) и "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel), е заразена с COVID-19. Това обяви лично тя в профила си в социалната мрежа Instagram. 


39-годишната знаменитост от световна величина, чиято последна изява на малкия екран в южната ни съседка бе в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), написа следното: "Едва сега успявам да пиша и да ви осведомя за състоянието си. Четири дни бях в болница, но вече съм си у дома. Благодаря на лекаря, медицинската сеста и здравните работници, грижили се за мен. Благодаря много и за всички хубави пожелания, стигащи до мен отвсякъде. Те са много ценни за мен. Вкъщи съм, вече - повече от добре. Пак ще ви пиша, поздрави!"


Заболяването на Туба Бююкюстюн с коронавирус наложи извънрено спиране снимачния процес на новия интернет-сериал с нейно участие "Друго аз" (Another Self), започнал по-рано в турския курорт Айвалък. Напомняме, че в новия проект на Netflix участие взимат още Мурат Боз, Седа Бакан, Фърат Танъш, Серкан Алтунорак и Ръза Коджаоулу. Очаква се снимките да бъдат подновени след възстановяването на Туба. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.