Джерен Морай, Феяз Думан и Шафак Пекдемир в "Лъжецът и свещите"

Известен е поредният нов сериал, който ще се завърти в турския ефир през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. "Лъжецът и свещите" (Yalancı ve Mumları) е заглавието на един от новите проекти, част от програмната схема на турската FOX тази есен. Кои известни актьори ще участват в него?

Главните роли в "Лъжецът и свещите" ще изиграят Джерен Морай ("Мечтатели" и "Моят живот"), Феяз Думан ("Една жена"), Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги" и "Опасно изкушение") и Исмаил Демирджи ("Великолепният век: Кьосем" и "Ирония на съдбата"). Новият сериал с тяхно участие ще бъде римейк на успешна корейска драма, разказваща историята на няколко любовници. Той ще стартира по-късно тази есен по FOX. 

Последните участия на актьорите, които предстои да гледаме в "Yalancı ve Mumları", бяха, както следва - на 36-годишната Джерен Морай в интернет-сериала "На кого отива смъртта?" (Ölüm Kime Yakışır); на 39-годишния Феяз Думан в "Бараж" (Baraj); на 33-годишната Шафак Пекдемир в "Опасно изкушение" (Yasak Elma); и на 36-годишния Исмаил Демирджи в "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.