Кой е новият екранен партньор на Серенай Саръкая?

Известен е новият екранен партньор на Серенай Саръкая! Мерт Рамазан Демир ще застане редом до турската звезда от "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Божествено" (Fi) в новия ѝ интернет-сериал. Подробности научавате в следващите редове. 


23-годишният Мерт ще изиграе главната мъжка роля в новия интернет-сериал "Шахмеран" (Şahmeran). Както информирахме по-рано, той ще направи световната си премиера на дигиталната платформа за развлекателно съдържание Netflix, като главната женска роля пък ще бъде поверена на Серенай Саръкая. Снимките на обещаващия проект, който ще бъде в жанр фентъзи, се планира да започнат през месец септември в Адана. Сюжетът на "Шахмеран" привлича особено голямо внимание, тъй като героите в него ще бъдат 400-годишни змии, живеещи в телата на на пръв поглед обикновени студенти... 

Напомняме, че последната изява на Мерт Рамазан Демир, благодарение на която и той придоби широка популярност в родната си Турция, бе в психологическата драма от 2020 г. "Учител" (Öğretmen)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.