Акън Акъньозю на корицата на американското списание "Hola!"

Макар "Вятърничав" (Hercai) да завърши преди два месеца в Турция, Акън Акъньозю тепърва предстои да бере плодовете от участието си в сериала. Драмата, превърнала се във феномен не само в родината си, но и по света, предстои да направи премиерата си в САЩ на 22 юни (вторник) по испаноезичния телевизионен канал Telemundo


По повод предстоящия старт на "Вятърничав" в Америка изпълнителят на главната роля в хита - Акън Акъньозю, даде интервю и засне фотосесия за американското списание "Hola!". Така екранният Миран става първият турски актьор, застанал на корицата на едно от най-четените издания не само в САЩ, но и в международен план. 


За огромната слава, която 30-годишният Акън добива в Щатите, свидетелства и търгът за костюма, с който актьорът се снима в първия епизод на "Вятърничав" и който бе спечелен от... негова американска фенка! По време на живо излъчване в Instagram, организирано от известната турска актриса Демет Евгар, облечените от Акъньозю дрехи бяха продадени на цена от 32 000 турски лири (около 6000 лева). Това бе сумата, до която се стигна след наддаване с начална цена 17 000 лири. Средставата ще бъдат дарени благотворителност за лечението на дете със заболяването спинална мускулна атрофия. А американската почитателка на Акън Акъньозю, платила за костюма му, вече му се радва, като сподели снимките си с него в социалните мрежи. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.