Всичко за новия сериал "Любов, логика, отмъщение"

Тази вечер, 18 юни, в Турция излъчването си започва новият летен сериал "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam). Той ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската FOX през предстоящите летни седмици. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове. 

NO: 9 Productions е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Любов, логика, отмъщение". Режисьор е Мурат Йозтюрк, а сценаристи са Йозлем Инджи Хекимоулу и Нил Гюлеч Юнсал. Сериалът е римейк на корейския "Хитра самотна дама" (Cunning Single Lady)

Главните роли в "Aşk Mantık İntikam" са поверени на четирима от най-харесваните млади актьори в южната ни съседка - Бурджу Йозберк ("Слънчеви момичета"), Илхан Шен, Мелиса Дьонгел ("Намери ме" и "Нашата история") и Бурак Йорук. Кастът се допълва от не по-малко популярни имена като Гюнай Караджаоулу ("Огнено сърце"), Зейнеп Канконде ("Тайни"), Мехмет Корхан Фърат ("Нашата история"), Сюлейман Атанъсев ("Моят живот"), Севда Баш, Джерен Коч ("Войната на розите"), Биргюл Улусой ("Огледален свят" и "Моят живот"), Мурат Карасу, Мехмет Йълмаз ("Вътрешен човек") и други. 

Есра (Бурджу Йозберк) остава крайно разочарована, когато научава, че бившият ѝ съпруг Озан (Илхан Шен), когото е напуснала заради непривлекателната му визия и лошо финансово положение, е станал собственик на компания за един милион долара. Само за година от стария неудачник не е останал и помен, а на негово място е дошъл успешен и красив бизнесмен. Хитрата Есра решава отново да влезе в живота на бившия си, за да се възползва от състоянието му, и е твърдо решена отново да го влюби в себе си. Ще успее ли да излекува дълбоката рана, която му е нанесла

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ! 















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.