Бурак Дениз или Еркан Колчак Кьостендил в новия сезон на "Момичето на прозоеца"?

Един от най-гледаните сериали в Турция през пролетта на 2021 г. "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) излъчи финала на първия си сезон преди седмица. Интересът към новия втори сезон на психологическата драма, адаптирана по едноименния роман на турската психиатърка Гюлсерен Будайъджъоулу, отсега е огромен. Най-големият въпрос около него е кой актьор ще влезе в образа на Хайри - новия главен герой.


Да оглавят новия сезон на "Момичето на прозореца" от есента, е предложено на трима от най-известните турски актьори - Ураз Кайгълароулу, Бурак Дениз и Еркан Колчак Кьостендил. Все още няма официална информация по въпроса, но с присъединяването си в каста на новия сериал "Три куруша" (Üç Kuruş) Ураз автоматично отпада от списъка с предполагаеми нови екранни партньори на Бурджу Бириджик. Така вероятността остава между Бурак Дениз и Еркан Колчак Кьостендил, които за момента изглежда ще бъдат свободни от професионални ангажименти през следващия телевизионен сезон 2021-2022 г. 

30-годишният Бурак в момента се снима в криминалето "Човекът от Варосия" (Maraşlı), чийто финал в 26-ти епизод предстои на 12 юли (понеделник) в Турция. Последната изява на 38-годишният Еркан Колчак пък бе в приключилия хит "Пропаст" (Çukur). Кой от двамата ще се договори с компания OGM Pictures да участва в "Момичето на прозореца", предстои да разберем скоро. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.