Фунда Ерийт и Олгун Токер напуснаха "Последно лято"

"Последно лято" (Son Yaz)
излъчи финала на първия си сезон в 21-ви епизод миналия петък, 4 юни. Драмата на FOX, оглавявана от Алперен Дуймаз и Хафсанур Санджактутан, излезе в лятна ваканция, покъртвайки зрителите си с две неочаквани раздели. Кои актьори напуснаха каста на сериала и няма да участват във втория му сезон на есен?


Фунда Ерийт
и Олгун Токер напуснаха актьорския състав на "Последно лято" в края на първия му сезон. Екранните Джанан и Гьокхан, спечелили симпатиите на зрителите, няма да гледаме в новите епизоди на драмата от есента. Особено шокираща и драматична бе раздялата с героинята на 36-годишната Фунда Ерийт, която бе простреляна и убита. И докато тя фигурираше с ключова роля в каста на "Son Yaz" от самото начало на сериала, то 35-годишният Олгун Токер се присъедини към екипа едва в 16-ти епизод. Така участието му се оказа временно и продължи малко повече от месец. 


Малко преди излъчването на сезонния финал на "Последно лято" в медийното пространство бе разпространена информацията за напускането на още един актьор с ключова роля - Али Атай. Неговият мениджър обаче лично опроверга слуха и потвърди, че екранният Селим Кара продължава участието си в драмата. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.