Арас Айдън и Лейля Ферай оглавяват нов сериал

Още един нов сериал ще гледат това лято в Турция! "Брачен договор" (Evlilik Sözleşmesi) е заглавието на продукцията, която предстои да се излъчва през предстоящите летни седмици по турската ATV, а при успех да продължи и през основния телевизионен сезон 2021-2022 г. Кои актьори ще изиграят главните роли в нея?

Лейля Ферай и Арас Айдън ще оглавят турския римейк на южнокорейската драма "Marriage Contract". Двамата са подписали договори за участие в него с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му - ÜS Yapım. Снимките на новия летен сериал предстои да започнат тази събота, 12 юни. Стартът му в ефир пък се очаква в средата на следващия месец юли

Към каста на "Брачен договор" са се присъединили още не по-малко популярните имена Джейхун Менгироулу ("Твоят мой живот") и Ърмак Йорнек ("Искрите на отмъщението". 


Напомняме, че 28-годишната Лейля Ферай е известна в България от "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), като за последно се снима в първия сезон на историческата драма "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu). 31-годишният Арас Айдън пък сме гледали у нас в "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и "Любов на инат" (İnadına Aşk). През изминалия телевизионен сезон се снимаше в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) и "Дума на честта" (Şeref Sözü). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.