Снимат сериал продължение на "Сладко и опасно" (Sevimli Tehlikeli)

"Сладко и опасно" (Sevimli Tehlikeli)
е един от най-успешните турски игрални филми за последните няколко години. Приключенската лента, направила премиерата си по кината в южната ни съседка през 2015 г., ще има продължение. Шест години след завъртането му "Сладко и опасно" се завръща, при това - като сериал

Втората част на "Sevimli Tehlikeli" ще се излъчи под формата на нов интернет-сериал. Все още не е известна дигиталната платформа, в чийто каталог ще бъде включен. Продуцентът и режисьор на филма Йозджан Дениз е започнал усилена работа по заснемането на продължението му. Да изиграят главните роли в него, отново е отправено предложение на Шюкрю Йозйълдъз и Айча Айшин Туран. Те са получили сценария на първия епизод от интернет-сериала, като се очаква отговор от тяхна страна. 


Важно е да се отбележи, че през предстоящите летни седмици, а вероятно и есенни Айча Айшин ще оглавява новия летен сериал "Островна приказка" (Ada Masalı), започващ следващия вторник в Турция. Шюкрю Йозйълдъз пък ще оползотвори лятната ваканция между снимките на последния сериал със свое участие "Нападател" (Akıncı) на снимачната площадка на новия игрален филм с Демет Йоздемир "Любовни тактики" (Aşk Taktikleri). Ще успеят ли да поместят сред настоящите си ангажименти и изяви в продължението на "Сладко и опасно", ще разберем много скоро. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.