Илкер Аксум претърпя катастрофа

Илкер Аксум оцеля като по чудо след тежка катастрофа!
Преди три дни, на 29 май, известният турски актьор катастрофира с личния си автомобил в град Адана. Зрелищният инцидент е бил предизвикан от повреда в МПС-то, съпътсвана от навлизане в насрещното платно за движение на мотоциклет без регистрационен номер. За да избегне удар с мотора, Илкер направил опасна и неоправдана маневра, която предизвикала превъртането на автомобила му няколко пъти и изваждането на гумите му. 


За щастие, 50-годишният Илкер, известен с ролите си в хитови заглавия като "20 минути" (20 Dakika), "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), е оцелял след катастрофата, при това - с леки травми. Първа помощ на изпадналия в безсъзнание след инцидента Аксум му е оказал търговец, чийто магазин се намирал в близост до произшествието. Той е срязал с нож блокиралия колан на актьора и го е извадил навън в безопасност. 


Състоянието на Илкер Аксум за момента е стабилно. Катастрофата, след която актьорът живее втори живот, се е случила само седмица след големия му 50-годишен юбилей на 23 май. Напомняме, че последната изява на звездата бе в криминалето "Рамо" (Ramo). Илкер предстои да се снима в новия сериал "Земи без закони" (Kanunsuz Toprakları) от есента. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.