Актрисите от "Малки убийства" се събраха след 3 години

Три години след финала на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) актрисите, изпълнявали главните роли в сериала, се събраха отново!
Гьокче Бахадър, Баде Ишчил, Тюлин Йозен и Дуйгу Саръшън поддържат приятелски отношения и след края на модерната драма, излъчваща се в момента в България всеки делничен ден от 16.00 часа по БТВ.


Четирите актриси, снимали се заедно в "Малки убийства", не пропуснаха да се снимат и да споделят новите си общи фотоси, този път извън снимачната площадка, в социалните мрежи. От погледите на феновете им обаче не убегна липсата на Аслъхан Гюрбюз, превъплъщавала се в ролята на Мерве, сред тях. Някои заподозряха, че те са в лоши отношения с нея. Но напразно...


Гьокче, Баде, Тюлин и Дуйгу побързаха да опровергаят подобни спекулации, свързайки се чрез конферентен видео-разговор с Аслъхан. Екранните Оя, Мерве, Пелин, Арзу и Бурджу си поговориха, макар и с една сред тях от разстояние. 


Много скоро в българския ефир ще започне излъчването на последния втори сезон на "Ufak Tefek Cinayetler" по БТВ, както и ще станат известни отговорите на най-големите въпроси - кой е убитият и кой е убиецът

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.