Джан Яман запозна годеницата си със семейството си в Истанбул

Джан Яман доведе годеницата си Дилетта Леотта в Истанбул
, Турция! Турският актьор, пребиваващ от половин година насам в Италия заради снимките на новия италиански сериал с негово участие "Сандокан" (Sandokan), едва сега намери възможност да се завърне в родината си и да доведе любимата си. 


Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Любов на инат" (İnadına Aşk), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş) и италианската спортна журналистка се насладиха на цял ден на яхта по Босфора. Двамата влюбени първо закусиха сами, след което взеха и семейството на Джан, с което Дилетта се срещна за първи път. Майката на актьора - Гюлдем Джан, сподели в интернет своето първо selfie със сина си и бъдещата си снаха


Дилетта Леотта не пропусна да посети и голямата историческа забележистелност в Истанбул - храма Света София, споделяйки свои фотоси в него в социалната мрежа Instagram. 


Следващата дестинация на звездната двойка бе летният курорт Бодрум. Джан Яман бе наел яхта за двамата, но въпреки опитите му да избяга от папараците и любопитните погледи, не успя, като бе заснет заедно с годеницата си Дилетта Леотта, радвайки се на морето и слънцето.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.