"Опасно изкушение" (Yasak Elma) - от 15 юли по БТВ

Един от най-гледаните сериали в Турция през последните три години с премиера в българския ефир! "Забранената ябълка" (Yasak Elma) стартира у нас на 15 юли (четвъртък) и ще се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.00 часа в prime-time-a на БТВ. Заглавието, под което хитовата драма ще се върти у нас, е "Опасно изкушение". Тя ще замести приключващата на 14 юли поредица "Безмилостен град" (Zalim İstanbul). 

"Забранената ябълка" стартира в южната ни съседка на 19 март 2018 г. и се излъчва всяка понеделник вечер по турския канал FOX. До момента е излъчила 110 оригинални двучасови епизода, побрани в четири сезона. Новият пети предстои да започне на есен. "Yasak Elma" написа история в модерната турска телевизия с рейтинг-представянето си. Най-високите си резултати тя записа едва в средата на третия си сезон в началото на тази година, като именно нестихващият, а дори нарасващ с времето интерес я задържа на екран в Турция вече повече от три години. Продуцентската компания, стояща зад реализацията ѝ, е Med Yapım. Режисьор е Неслихан Йешилюрт, а сценаристи - Мелис Дживелек и Зейнеп Гюр

"Опасно изкушение" привлича внимание и със звездния си актьорски състав. През първите два сезона главните роли в драмата са поверени на Севда Ергинджи ("Черна роза") и Онур Туна ("Доктор чудо"), докато в трети и четвърти сезон - на Шеввал Сам ("Приказка за Бодрум"), Еда Едже ("Огледален свят") и Несрин Джавадзаде ("Момичето с червения шал" и "Нашата история"). Кастът, който постоянно се обновява, включва още известни имена като Талат Булут ("Да върнеш времето назад"), Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги"), Вилдан Ватансевер, Баръш Айтач, Баръш Кълъч ("Огледален свят" и "Войната на розите"), Ердал Йозяаджълар ("Черни планини"), Берк Октай ("Опасни улици" и "Надежда за обич"), Гюленай Калкан ("Майка"), Джан Нергис ("Опасни улици" и "Майка"), Тувана Тюркай, Гьокхан Алкан, Ебру Шахин ("Завинаги" и "Вятърничав"), Къванч Касабалъ ("Листопад") и други. 

Зейнеп (Севда Ергинджи) и Йълдъз (Еда Едже) са две сестри, пълни противоположности една на друга. Докато Зейнеп е честна, трудолюбива и отговорна, Йълдъз винаги избира най-лесния и пряк път към постигането на целите си. Техните истории вървят паралелно - докато Зейнеп започва работа в компания, чийто директор е студеният, груб и арогантен Алихан (Онур Туна), Йълдъз намира спасение от нищетата, в която живее, в лицето на светската дама Ендер (Шеввал Сам), която я наема като прислужница в имението си. Ендер обаче има други планове за Йълдъз и цели да я вкара в леглото на съпруга си Халит Ергун (Талат Булут), когото не обича и с когото е заедно по принуда, за да се избави от него. А Йълдъз вижда в тази подла схема своя билет към заможен и бляскав живот... Каква цена обаче ще трябва да плати за него? 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.