Мурат Юналмъш напуска "Имало едно време в Чукурова"

В четвъртък, 24 юни, бе излъчен финалът на третия сезон на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova). В края му стана известно, че актьорът, изпълняващ главната мъжка роля - Мурат Юналмъш, напуска актьорския му състав. 


40-годишният Мурат Юналмъш, познат в България с ролята си в класиката "Цената на славата" (Şöhret), обяви лично оттеглянето си от каста на историческата драма на ATV посредстом пост в профила си в социалната мрежа Instagram. "Да, всяка история има своя край. За мен дойде краят на поредната. Приключение, което ме научи на много, уморително, но хубаво. Благодаря на всичките си колеги пред и зад камера. На зрителите ни, на жителите на Адана и околностите, които ни посрещнаха толкова топло и гостоприемно. Доскоро виждане...", бяха думите, с които актьорът се раздели с екипа. 


В края на 102-ри епизод от "Имало едно време в Чукурова" имението на семейство Яман бе нападнато от бандити. При престрелките героят на Мурат Юналмъш - Демир Яман, изчезна от полезрението на зрителите, като явно е бил убит

Това не е единствената раздяла в актьорския състав на "Bir Zamanlar Çukurova" в края на третия му сезон. Както информирахме по-рано, екипът на историческата драма напусна още Назан Кесал. Четвъртият ѝ сезон предстои през септември. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.