Испански фенове на Керем Бюрсин с голямо дарение по повод рождения му ден

Керем Бюрсин
се ползва със световна слава навсякъде по света. Благодарение на ролите си в хитови заглавия като "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi) и "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek), турският актьор доби широка популярност по всички краища на земното кълбо. По повод предстоящия му рожден ден на 4 юни международните му фенове организираха кампании за събиране на средства за закупуването и изпращане на подаръци или даряване за благотворителни каузи. 

По-голямо впечатление сред организиралите се по повод личния празник на любимеца им Керем Бюрсин направиха испанските му фенове. Испанският фен-клуб на актьора е събрал средства на стойност 40 000 турски лири, които ще бъдат дарени за благотворителност на турска фондация, защитаваща правата на жените


Напомняме, че следващата сряда, 9 юни, по турската FOX започва вторият сезон на последния сериал с участието на Керем Бюрсин в главната роля - "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), който е може би и най-успешният до момента в кариерата му. А на 4 юни актьорът ще навърши 34 години. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.