Баръш Кълъч и Шафак Пекдемир ще си партнират в нов римейк

Med Yapım
е продуцентската компания в Турция, известна с изключително успешните си римейкове на световни хитове. През предстоящия телевизионен сезон 2021-2022 г. тя ще застане зад реализацията на още един нов. Кой е той и кои актьори ще участват в него?


"Любовници" (Metresler)
e заглавието на новия сериал, подготвящ се за излъчване през предстоящата есен. Той ще бъде римейк на американската драма "Mistresses", излъчвала се в периода 2013-2016 г. и показала общо 21 епизода в 4 сезона. Да изиграят главните роли в проекта, се спрягат имената на известните Баръш Кълъч ("Огледален свят" и "Войната на розите") и Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги"). Двамата се снимаха за последно в хита феномен "Забранената ябълка" (Yasak Elma), чийто пети сезон предстои на есен по турската FOX. Зад кулисите издават, че двамата гледат топло на отправеното им ново предложение от досегашните им работодатели от Med Yapım. 

В основата на сюжетното развитие в "Любовници" застават четири жени и необикновената им история. Следете ни за повече информация относно сериала и каста му! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.