Онур Бююктопчу издава книга

Звезда от "Любов под наем" (Kiralık Aşk) в ново амплоа! Онур Бююктопчу влиза в редиците на актьорите в Турция, станали писатели. Добилият световна популярност с ролята си на Корай в хитовата романтична комедия от 2015 г. комедиант издава своя книга

39-годишният Онур, чиято последна изява на телевизионния екран в южната ни съседка бе като гост-звезда в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), предстои да представи на читателите своето първо художествено произведение. Книгата носи заглавието "Викам насред пътя" (Sesleniyorum Yolun Ortasında), а издателството, заставащо зад реализацията, печата и разпространението ѝ, е Olimpos Yayınları. Продажбите ѝ започват следващата седмица по турските книжарници.


По повод издаването на първата си книга Бююктопчу сподели: "От близо две години работя по нея. Всеки път на рождения си ден си пожелавам да я издам. Най-накрая ще оберем плодовете от труда ни, книгата излиза другата седмица. Не целя да ставам писател и да бъда помнен като такъв. Искам важните моменти от живота ми, успехите и разочарованията ми да стигнат до хората и да им помогнат. Да ги усмихнат и да ги накарат да се почувстват по-самоуверени!"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.