Дамла Сьонмез с нова роля

Макар в момента да продължава да се снима в един от излъчващите се сериали в Турция, Дамла Сьонмез вече избра следващата си роля. Изключително популярната актриса, позната у нас от "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi) и "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), се присъединява към актьорския състав на един от хитовите турски интернет-сериали.


34-годишната Дамла, снимаща се през последните две години в хитовото криминале "Пропаст" (Çukur), чийто финал предстои след броени седмици, предстои да вземе участие в интернет-сериала "Уважение" (Saygı). Проектът на дигиталната платформа за развлекателно съдържание BluTV направи премиерата си миналата година в Турция, като предстои да бъде подновен с втори сезон. Именно в него Сьонмез ще се снима с ключова роля. Тя е подписала договор с продуцентска компания Inter Medya, снимаща "Уважение".

Напомняме, че "Уважение" е оглавяван от изключително популярните Мирай Данер, Боран Кузум и Неджат Ишлер. Очаква се във втория му сезон Дамла Сьонмез да партнира на Неджат. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.