Мелиса Шенолсун в нов филм на Ay Yapım

Мелиса Шенолсун
ще изненада феновете си с роля на голям екран! Младата актриса, известна в България като Суде от романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralık Aşk), ще изиграе главната женска роля в нов обещаващ игрален филм. Подробности научавате в следващите редове.

24-годишната Мелиса, снимала се за последно в интернет-сериала "Дар" (Atiye) на Netflix и гостувала в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), е подписала договор за участие с продуцентската компания доайен Ay Yapım в новата ѝ кино-лента. В проекта, чието заглавие все още не е известно, с ключови роли ще видим още двама известни актьори - Усхан Чакър ("С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем") и Джем Ийт Юзюмоулу. Тримата протагонисти се събраха за последна репетиция преди началото на снимките преди няколко дни, като първия им съвместен кадър можете да видите по-долу. 


36-годишният Усхан е познат в Турция, а и по света още с изявите си в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Двор" (Avlu), а 27-годишният Джем Ийт - в "Име легенда" (Adı Efsane), "Пазителя" (Hakan Muhafız) и "Възходът на империите: Османската империя" (Rise of Empires: Ottoman). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.