Бурак Тозкопаран оглавява нов интернет-сериал

Един от най-известните млади турски актьори се завръща! Бурак Тозкопаран, познат на българската аудитория с ролята си в хитовата драма "Твоят мой живот" (Paramparça) от 2014 г., предстои да оглави нов интернет-сериал. Кой е той и с кои свои популярни колеги ще си партнира?

"Колеж" (Kolej) е заглавието на новата серийна продукция, която предстои да се излъчи на една от дигиталните платформи за развлекателно съдържание в Турция. Продуцентската компания, стояща зад реализацията ѝ и с която Бурак Тозкопаран е подписал договор за участие, е добре познатата с работата си по хитове като "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz) Pastel Film. С ключови роли в "Колеж" ще видим още младите надежди на турското кино Нилсу Берфин Акташ и Ефекан Джан ("Малки убийства"). 

Напомняме, че последната изява на 28-годишния Бурак Тозкопаран бе в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). 23-годишната Нилсу пък доскоро се снима в комедията "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı), благодарение на която и доби широка слава. Ефекан за последно се изявяваше в психо-трилъра "Учител" (Öğretmen), а през предстоящото лято ще го гледаме и в новите епизоди на "Червен камион" (Kırmızı Kamyon). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.