Шафак Пекдемир напуска "Забранената ябълка" в 5-ти сезон

"Забранената ябълка" (Yasak Elma)
излъчи финала на четвъртия си сезон преди седмица, но продължава да държи интереса на зрителите към себе си с... поредната новина за раздяла в актьорския състав. Последната за сезона серия №110 завърши със взрив, след който остават много въпросителни, касаещи продължението на драмата. Ще има ли починал след инцидента и кой ще е той?


По последна информация 5-ят сезон на "Забранената ябълка" се готви да започне с ключова раздяла в каста на сериала. Шафак Пекдемир, изпълнявала ролята на колоритната и обичаната от зрителите героиня Зехра, ще напусне екипа. Според запознати именно нейният персонаж ще е пострадалият след взрива и ще почине. Новината за напускането на актрисата, известна в България от "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem), отсега разбуни духовете сред феновете на "Yasak Elma" и ще държи под напрежение цяло лято. 


Напомняме, че само две седмици преди "Забранената ябълка" да покаже финала на четвъртия си сезон екипа напусна друга актриса с ключова роля - Несрин Джавадзаде, въплъщавала се като Шахика. Феноменът на FOX е сред сериалите в Турция с най-динамичен и постоянно обновяващ се актьорски състав - и това включва както раздели с вече познати, така и присъединявания на нови имена. С отрицателна роля в петия сезон на хита ще видим Едже Диздар, както информирахме по-рано

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.