Баръш Ардуч и Талат Булут влизат в "Голямото пробуждане"

Две изключително силни попълнения в актьорския състав на "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu)! Двама от най-известните актьори в Турция се присъединяват към каста на историческата драма броени седмици преди финала на първия ѝ сезон. Кои са те?

Баръш Ардуч и Талат Булут са подписали договори за участие в хита, излъчващ се всяка понеделник вечер с голям успех по турската национална телевизия TRT1, с продуцентската му компания Akli Film. 33-годишният Баръш е известен в България с ролите си в хитовете "Любов под наем" (Kiralık Aşk) и "Черна птица" (Kuzgun), а 65-годишният Талат - с тази в "Да върнеш времето назад" (Annem). Напомняме, че последната изява на Ардуч бе в интернет-сериала на Netflix "Клуб" (Kulüp), а тази на Булут - в "Забранената ябълка" (Yasak Elma)


В "Голямото пробуждане" Баръш Ардуч ще играе ролята на Султан Алпарсан. Любопитно е, че развитието на действието в "Uyanış Büyük Selçuklu", за разлика от останалите исторически драми, няма да продължи хронологично, а тъкмо обратното - ще се връща към все по-предходни исторически моменти от времето. Планирано е хитът да продължи 4 сезона

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.