Ново силно женско попълнение в каста на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)

"Забранената ябълка" (Yasak Elma)
е един от феномените в турския телевизионен ефир за последните няколко години. Драмата, излъчваща се от пролетта на 2018-а досега, ще излъчи финала на четвъртия си сезон в понеделник, 10 май, в епизод №110. Както информирахме по-рано, актрисата, изпълнявала една от главните роли в нея - Несрин Джавадзаде, напусна каста ѝ. Мнозина останаха разочаровани от тази рокада в актьорския състав, но продуцентите и сценаристите на "Забранената ябълка" готвят голяма изненада, с която да продължат да поддържат нестихващия интерес към сериала.

Овакантеното от Несрин Джавадзаде място и нейната емблематична героиня Шахика, превърнала се в нарицално за интрига, злина и хитрост, ще бъде заето от друга популярна актриса през новия пети сезон на "Yasak Elma" на есен. Едже Диздар ще се присъедини към каста на драмата на компания Med Yapım, като ще вдъхне живот на изключително силна, властна и амбициозна жена, способна да обърне с главата надолу живота на героите Ендер (Шеввал Сам), Кая (Баръш Кълъч) и Йълдъз (Еда Едже). 


39-годишната Едже Диздар е известна с ролите си в сериали като "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) и "Божествено" (Fi). Последната ѝ изява на малкия екран бе като гост-актриса в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) по-рано тази година. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.