Несрин Джавадзаде напуска "Забранената ябълка". Приключва ли сериалът?

Шокова раздяла в "Забранената ябълка" (Yasak Elma)!
Една от актрисите, изпълняваща главна роля в хитовата драма феномен, напуска актьорския ѝ състав. Коя е тя? Научете още и каква ще бъде съдбата на сериала - ще има ли пети сезон или ще завърши в края на този, в следващите редове!


Несрин Джавадзаде напусна
екипа на "Забранената ябълка" в последния излъчен епизод №108 в понеделник, 26 април. Нейната героиня Шахика бе застреляна и убита на място от тази на Нилпери Шахинкая - Джансу. В следващия епизод №109 ще бъде показано погребението на култовата Шахика, превърнала се в любимата злодейка на турските зрители през последните две години. Любопитно е, че по-рано през декември 2020 г. също бе разпространена информация за напускането на Несрин Джавадзаде каста на "Yasak Elma", която впоследствие се оказа невярна. Ето обаче че, както се казва, няма дим без огън...


Заедно с новината за напускането на Несрин Джавадзаде дойде и тази за окончателното финализиране на "Забранената ябълка". Противно на по-рано обявеното, че тоталният хит на FOX и Med Yapım, написал история, ще има пети сезон, преди няколко дни стана известно, че той ще излъчи големия си финал в началото на месец юни. Слуховете зад кулисите гласят, че до края на драмата още една главна героиня ще умре - Ендер (Шеввал Сам). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.