Несрин Джавадзаде напуска "Забранената ябълка"

 "Забранената ябълка" (Yasak Elma) не спира да шокира феновете си с неочаквани раздели в актьорския си състав! След като по-рано екипа на хитовата драма напуснаха тримата изпълнители на главните мъжки роли в нея - Талат Булут, Баръш Кълъч и Гьокхан Алкан, на дневен ред в момента е новината за оттеглянето на Несрин Джавадзаде. Последният епизод с нейно участие ще бъде 90-ти, който ще се излъчи на 21 декември (понеделник) по турската FOX. 

Несрин Джавадзаде се присъедини към актьорския състав на "Забранената ябълка" в края на втория сезон на сериала, в 44-та серия. С отрицателната си героиня Шахика, буквално минавала през трупове по пътя си, тя несъмнено ще остане в историята на турската телевизия. И колкото и недолюбвана да беше от зрителите, със сигурност ще липсва в историята. 

Противно на очакванията, предходните напускания на Талат Булут, Баръш Кълъч и Гьокхан Алкан не се отразиха ни най-малко на рейтингите на "Забранената ябълка". Тъкмо напротив - през изминалите няколко седмици драмата бе най-гледана в понеделник с рейтинги от по 8-9%. Изглежда, че новите герои, влезли в историята и въплъщавани от Берк Октай, Гюленай Калкан, Ердал Йозяаджълар и Мерт Алтънъшък, са привлекли интереса на зрителите. Ще се задържи ли тази положителна тенденция и след напускането на Несрин Джавадзаде? 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.