Всичко за новия сериал "Червен камион"

Първа по рода си пожарникарска драма започва в Турция! "Червен камион" (Kırmızı Kamyon) е заглавието на новия сериал, който ще направи премиерата си в южната ни съседка на 31 март. Тя ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в prime-time-a на тамошната ShowTV. Всичко, което трябва да знаете за проекта, намирате в настоящия материал!

Зад заснемането на "Червен камион" застава продуцентската компания 10. Ev. Главен сценарист на сериала ще бъде майсторката на перото Сема Ергенекон, която ще работи в екип заедно с Мерич Демирай и Езги Йозджан. На режисьорския стол пък ще застане Осман Кая

Главните роли в "Kırmızı Kamyon" ще изпълнят Нилай Дениз ("Любов от втори опит") и Гьоркем Севиндик. Участие взимат още Усхан Чакър ("С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем"), Аслъ Орджан ("Изгубени години", "С Русия в сърцето", "Кварталът на богатите" и "Научи ме да обичам"), Дениз Хамзаоулу ("Справедливостта на Кара"), Тимур Йолкебаш ("Истанбулска приказка"), Фатих Ал ("Великолепният век" и "Справедливостта на Кара"), Ебрар Демирбилек ("Вятърничав"), Тууче Алтуу ("Една жена"), Топрак Саалам ("Приказка за Бодрум"), Сюмейе Айдоан, Бурак Беркай Акгюл, Гюрберк Полат, Ефекан Джан ("Малки убийства"), Мелиса Акман, Уур Арда Башкан, Хакан Алтънер, Гамзе Демирбилек ("Безмилостен град"), Яшар Айдъноулу, Мехмет Мехметоф, Каан Улуджа и Тууче Карабайър. 

Сюжетното развитие в "Червен камион" се завърта около екип пожарникари в Истанбул, водещи всеки ден борба между живота и смъртта. Няколко герои, отдадени на мисията да спасяват животи от пламъците. На фона на героичното стои драматичното. Възможно ли е бащинството да се окаже по-трудно от най-опасната пожарникарска мисия? 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!













Няма коментари:

Предоставено от Blogger.