Алп Навруз се завръща на екран

Алп Навруз
се завръща на екран! Турският актьор, добил световна популярност с ролята си в хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları), е пред подписване на договор за участие в нов обещаващ сериал. Кой е той?

Продуцентската компания ARC Film, застанала преди две години зад реализацията на най-гледания летен сериал в Турция за 2019-а "Любов на показ" (Afili Aşk), е предложила на Алп Навруз да изиграе главната мъжка роля в новия ѝ проект "Време за щастие" (Baht Zamanı). Приближени до актьора издават, че той гледа топло на отправената му покана и е склонен да ѝ отговори положително. 


Много вероятно е с ключова роля във "Време за щастие", който ще се излъчва в ефира на турския KanalD, да видим още не по-малко популярния турски актьор Биранд Тунджа ("Свободен дух"). Преговори с него също са в процес. 


Напомняме, че последната изява на Алп Навруз бе в драмата на 2020 г. "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka). По-рано в периода 2018-2019-а той оглави друг успешен сериал "Не пускай ръката ми" (Elimi Bırakma)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.