Два случая на коронавирус в "Опасни улици"

В пика на третата вълна от зараза с коронавирус новините за нови случаи в турския шоу-бизнес идват една след друга. Този път неприятните новости пристигат от снимачната площадка на тоталния хит "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Кои две актриси с ключови роли са дали положителни проби за COVID-19?


Първият доказан случай на заразен с коронавирус в екипа на "Опасни улици" бе актрисата Юсра Гейик. Изпълнителката на ролята на Зелиш в полицейския сериал се е тествала за наличието на заболяването, като резултатите ѝ са излезли положителни. В момента тя се лекува у дома си. Непосредствено след нея като заразена бе установена и колежката ѝ Мерве Офлаз. Екранната комисарка Бахар е споделяла една и съща каравана с Юсра, като най-вероятно именно при взаимните си контакти двете са си разменили COVID-19. 


За момента няма яснота по въпроса дали снимачният процес на "Опасни улици" ще бъде временно замразен за масово тестване на целия останал екип и дали ще има закъснение в излъчването на новия епизод от сериала на KanalD. 

С пожелание за бързо оздравяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.