Мерве Болуур загуби домашния си любимец

Мерве Болуур бе разтърсена от смъртта
на едно от най-любимите си същества. Не на близък човек обаче, а на кучето си. Екставагантната актриса, която въпреки вече 4-годишното си отсъствие от телевизионния екран не излиза от дневния ред в медийното пространство с чудатите си и понякога дори скандални прояви, сподели с последователите си в социалната мрежа Instagram мъката си по изгубения си домашен любимец


По-рано вчера кученцето Чикко, за което Мерве Болуур се грижеше през последните години, е загубило живота си. Неговата собственичка изрази мъката си по загубата му с техни общи снимки и следния текст към тях: "Синът ми стана ангелче. Много е трудно да се разделим. Много е тежко. Опитвам се да мисля, че е на по-добро място. Не станах майка, но ти винаги беше моето детенце. Обичах те така, сякаш аз съм те родила. Научи ме на безусловна любов. Обещавам ти, че някой ден отново ще се срещнем!". Прощалното послание на Мерве към починалото ѝ куче трогна последователите ѝ, изказали съболезнованията си. 


Напомняме, че последната телевизионна изява на 33-годишната Мерве Болуур като актриса бе през 2017 г. в провала "Бурята в мен" (İçimdeki Fırtına). Красавицата е известна в България с ролите си в хитовете "Малки тайни" (Küçük Sırlar), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Север-Юг" (Kuzey Güney). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.