Хазал Филиз Кючюккьосе стана борсова акционерка

Хазал Филиз Кючюккьосе с нестандартно ново хоби!
Актрисата, добила световна слава у нас и по света с ролята си в драмата "Черна любов" (Kara Sevda), се оказа сред най-находчивите в бранша, що се отнася до управлението на финансовите ѝ приходи. Красавицата наскоро сподели, че се занимава с акционерство на фондовата борса.


33-годишната Хазал, позната в България още от заглавията "Морска звезда" (Deniz Yıldızı) и "Прости ми" (Beni Affet), наскоро бе забелязана от папараци да се разхожда по една от крайбрежните алеи на Босфора в Истанбул заедно с кучето си. В краткото си изявление, което даде пред репортерите, Кючюккьосе направи интересни разкрития относно заниманията си по време на пандемията от коронавирус. "Извън актьорството се занимавам с икономика. По-точно мога да кажа, че от известно време се изявявам като борсов акционер. Влагам приходите и печалбите си в купуването на акции. Смятам да мина през професионално обучение в тази сфера", довери актрисата, и добави: "Разполагам и с крипто-валута"

Напомняме, че професионалните изяви на Хазал Филиз Кючюккьосе като актриса през последните четири години в сериалите "Сън" (Rüya), "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) и "Виелица" (Zemheri) бяха белязани от провали. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.