Ново попълнение в каста на "Имало едно време в Чукурова"

Ново силно попълнение в каста на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova)! Към екипа на тоталния хит, излъчващ се вече две години и половина и три сезона с голям успех всяка четвъртък вечер по турската ATV, се присъединява една от най-известните актриси ветерани. Коя е тя?


Договор за участие в историческата драма с продуцентската ѝ компания Tims&B Productions подписа Хюлия Дарджан. 69-годишната доайенка на турското кино, снимала се за последно в провалилото се заглавие от есента на 2020 г. "Дума на честта" (Şeref Sözü), предстои да вдъхне живот на новата героиня Лютфие Думан - леля на Фикрет (Фуркан Палалъ), идваща от Бурса в Адана. 


Хюлия Дарджан е известна в България с ролите си в хитовете "1001 нощ" (Binbir Gece), "Млечният път" (Samanyolu) и "Дила" (Dila Hanım). В южната ни съседка Турция е позната още с изявата си в историческата драма "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul). Тя е и майка на друга световнопопулярна турска актриса - Бергюзар Корел. 

Тук е мястото да съобщим и че по неофициална информация "Имало едно време в Чукурова" ще бъде подновен с четвърти сезон на есен, като в близките няколко седмици ще покаже финала на настоящия си трети. Причина продуцентите и каналът да му дадат зелена светлина за продължаване в ефира за четвърти пореден път е нестихващият интерес, който сериалът предизвиква всеки четвъртък - от по 12-13%. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.