"Повреда" (Arıza) приключва

март 23, 2021
Един от най-успешните сериали през телевизионен сезон 2020-2021 г. приключва! "Повреда" (Arıza), излъчващ се всяка неделна вечер по турската ShowTV, ще бъде финализиран до броени седмици. Кога, защо и с колко епизода завършва криминалната драма?

Последният епизод №30 от "Повреда" ще бъде показан на 11 април (неделя) в обичайното си разписание след 20.00 часа в ефира на ShowTV. Сериалът, продуциран от O3 Medya, започна преди половин година - през септември 2020-а, като през изминалия зимен сезон бе най-гледан всяка неделна вечер с високи рейтинги от по 6-7%. След началото на новата криминална драма "Разузнаване" (Teşkilat) по TRT1 обаче представянето на "Arıza" рязко се понижи и падна до незадоволителните 4%, което е и една от причините за финализираното му. 


Не само намалялата гледаемост на "Повреда" обаче стои в основата на решението за свалянето от екран на сериала... Криза между актьорския и режисьорския екип на продукцията разтресе снимачната ѝ площадка наскоро. Според приближени до проекта актьорите, изпълняващи главните роли в "Повреда" - Айча Айшин Туран и Ахмет Мюмтаз Тайлян, не са били доволни от работата на помощник-режисьора Саваш Илхан и са заявили желанието си пред продуцентите за неговото уволняване. В подкрепа на въпросния обаче застанали други двама актьори от каста на сериала - Йешим Салкъм и Олгун Токер, които по този повод развалили отношенията си с Айча Айшин и Ахмет Мюмтаз. След дълги и напрегнати преговори все пак се е стигнало до освобождаването от длъжност на втория режисьор Саваш Илхан. 



Няма коментари:

Предоставено от Blogger.