Бахар Шахин влиза в "Имало едно време в Чукурова"?

Една от най-големите млади звезди на турското кино Бахар Шахин получи покана да се присъедини към каста на един от най-успешните сериали за последните години. Продуцентите на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) отправиха предложение към актрисата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ като Джерен в "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), да се снима в новия четвърти сезон на драмата на есен. Какъв отговор получиха?


Както вече стана известно, "Имало едно време в Чукурова", излъчващ се с голям успех вече три години всеки четвъртък по ATV, ще бъде подновен с четвърти сезон. Историческата драма, чийто актьорски състав претърпя сериозни трансформации през настоящия трети сезон, ще се сдобие с нова героиня. От продуцентската компания Tims&B Productions са в трескаво търсене на нова екранна партньорка на Фуркан Палалъ и неговия персонаж Фикрет Фекели, като са се спрели именно на Бахар Шахин.


23-годишната Бахар, известна в България още от "Моят живот" (O Hayat Benim), за момента е отказала отправеното ѝ предложение да се присъедини в каста на "Имало едно време в Чукурова". Младата актриса предпочита да възобнови актьорската си кариера, която замрази в края на миналата 2020 г. заради здравословни причини, участвайки в напълно нов сериал, а не влизайки в екипа на вече започнал и наложил се такъв. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.