Санем Челик напуска "Мафията не може да управлява света"

Санем Челик напуска "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
за втори път! Този път обаче - завинаги. Изпълнителката на главната женска роля в един от най-успешните турски сериали за последното десетилетие, продължаващ вече шести сезон всяка вторник вечер по турската ATV, предстои да се раздели както със зрителите, така и с колегите си. 

Джейлян Чакърбейли - героинята на Санем Челик, предстои да бъде убита по особено жесток начин. Сценаристите разкриват, че с нейната смърт се готвят да влязат в историята на съвременната турска телевизия и отсега подготвят многомилионната аудитория на "EDHO" за шокиращо покъртително развитие на сюжетната линия. 


45-годишната Санем Челик, позната в България с ролите си в сериалите "Готова на всичко" (Aliye) и "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı), се присъедини към каста на "Мафията не може да управлява света" с началото на втория му сезон през 2016 г. По-късно в края на третия сезон през юни 2018-а тя за първи път напусна актьорския състав, като героинята ѝ замина за чужбина. След едносезонно отсъствие през есента на 2019 г. Санем се завръща отново в екипа на "EDHO" със своята Джейлян, като участието ѝ продължава и до днес. Втората раздяла с пресъздавания от Челик персонаж ще бъда окончателна. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.